Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bilateral meme kanseriyim. Engelli oranım nedir?

serpi

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
sağ meme medüller ca nedeni ile koltuk altları ile birlikte alındı. sol meme ductal ca nedeni ile koltukaltları ile birlikte alındı. Almam gereken engelli oranı nedir, birde bana hastanede sadece bir tek meme ca hastalığım varmış gibi puan verildi. Cevap olarak lütfen özür oranı cetvelini göstermeyin. Lütfen fikri olan bana bilgi versin. Meme kaybı organ kaybı özür puanını hak etmiyor mu?

%47 rapor ile erken emeklilik ret oldu

G raporum var.hodgin lenfoma+sağ meme kanseri nedeni ile opere(meduller ca)+sol meme kanser nedeni ile opere(ductal ca) yani 3 farklı hastalıktan alınmış raporumdan oran dü§ürülüp ( yapıldı.nasıl bir adalet.organ ve doku kaybı değil dediler.ya ne oyle ise .benim cektiklerim suanki kollarimdaki yeyersizlik kimin umrunda sanki , hastanenin verdigini bi kalemde yok ediyorlar.
Haksızlıkkkkkk!

serpi

sonuç ne oldu gelişme varmı annemdede sağ göğüs ve koltuk altı alındı 2. evre yüzde oranı 20 diye okudum birde kalp dolaşım dolayı yüzde 8 veriliyormuş bunun haricinde derideki deformasyondan dolayıda bir dilim verilmesi lazım.

%47 elındekı raporun erken emeklıgın 18 yıl 3800 prımdır..unutmakı hastane raporu başka kımse elındekı raporu düşürmeye hakkı yoktur..malıye olsun ıster ssk olsun..dava açacaksın ve kazanacaksın mahkeme senın yanında olacaktır.. il sağlık mudurlugune gıt itiraz et ondan sonra

Üst Alt