Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bilateral radius başı çıkığı için hangi oranda rapor verilmeli?

oguzdogru

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
herkese iyi günler benim rahatsızlığım biladeral radius çıkığı

ve heyet raporunun saglık yuzdesı oranında yuzde %20 ye tekabul edıyor ben işsiz biriyım engellı raporu ıcın bır devlet hastanesıne gıttım yuzde 3-5 keserler dedı ama bu qun raporu aldım kı %3 ben askere gıtmedığim halde adamlar bana yuzde 3 ğibi cok komık bır rakam verdıler sağlık ıl mudurluğune gıttım ve kararı sıkayet ederek tekrardan heyete alacaklarını soyledıler sızcede benım su andan ıtıbaren ne yapmam lazım yuzde 3 cok komık deılmı hastalıgımın tam adıda tıp dılındekı bilateral adius başı çıkığı her diskte %10 extansiyon ve supinasyon kısıklığı var toblo 2.3

benım yapmam gereken nedir yardımcı olurmusunuz ?

oguzdogru

benim de her iki koldan Bilateral radius başı çıkığı rahatsızlığım var bana 25 oran verdiler kulakdanda 30 vergiler 2 yıl süreli olarak toplam %48 oranında engelli raporu aldım ama vergi indirimi için ankara sağlık kurulu sürekli verdi.

ufukalp bey lütfen soruma cevap yazarsanız sevinirim.

bilateral konjenital radius baş cıkığı.Bilateral dirsek rekurvatum kubitus valgus deformitesi.
Her iki dirsek Fleksör-Ekstansörleri 4/5 Tablo 2.9
rahatsızlığımdan dolayı sağlık kurulu heyeti bana %25 oran vermişlerdir ama ben bu oranı nerden bulduklarını bilmyorum engelli cetvelini bakıyorum ama bulamıyorum bana bu konuda yardımcı olacak bir arkadaş cetvelden bulup yardımcı olabilirmi.

Üst Alt