Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bildiğiniz çadır kampinkler var mı?

bodrumlu

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
bu yaz çadırla kamp yapmak istiyorum.deniz kenarında. Tavsiye ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

arkadaşlar kamp ile ilgili olarak tatil seçenekleri bölümünde yazılar var. mesala benim önerim anamur pullu kamp, kemer kındılçeşme olabilir.

Sayın sehay ege de bir yer olsa daha iyi olur.ama fikirleriniz için teşekkürler.kamp işinde daha yeniyim fazla uzaklara gidemem.ilk kez çadırla kamp olayını deneyeceğim.bakalım !!!!:)

Gümüldür koylarında bir sürü kamp yeri var. Bir hafta sonu ön araştırma için bir tur atmaya ne dersin? Bulduğumuz yerlerin resimlerinide çeker burada tehşir ederiz. Belki başka arkadaşlarında hoşuna gider. Oltalarıda alırız, sigara böreği mercimek köfte falan:rolleyes:

neden olmasın senle keyifli olur.

bidahakine yemimizi alıpta gidelim.

Memleketim diye demiyorum Anamur Pullu'yu öneriyorum.

Benim önerim Didim Orman kampı;
Didim'in girişinde. Koyu çam gölgesi,deniz hemen bir adımcık,akşamları günbatımının eşsiz güzelliği,Mavişehir pazarı ve alışveriş imkanları Didim merkezi ve Altınkum plajına her zaman dolmuş bulmak mümkün.Ve tabiiki duş,wc,elektrik,su ve market.

ömer bey fiyatlar konusunda bilginiz varmı.kendi çadırımız var.

arkadaşım kuşadası davutlarda kalmıştım tek kelimeyle harika tavsiye ederim

ya git tekirdağa barakalar va sahilde günlük 10 tl daha ne olsun

ömer bey 10 tl engelli indirimli fiyatımı

Hayrettin davutlar daki yerin veb sayfası varmı

Engelli tarifesi varmı bilmiyorum.Ama son durum(2009) buydu.

0 256 825 65 04 kampın irtibat telefonu

çanakkale dardanos mevki paradise ve sun-san da çadır camping var.
truvaya ,bozadaya,çanakkale merkezde çimenlik kalesi vs yerlerede çok yakın ulaşım imkanı

cok oluyor ama marmaristeki cadir kampinin tadi hala damagimda o kadar guzeldiki
o cay demledigimiz su hic bir yerde boyle guzel cay icmemistim
cam agaclarinin altinda cadir dunya cenneti turkten cok avrupalilar vardi
simdi nasildir bilemem

marmariste bi arkadasımızın yeri vardı su an kapalı, sezona acarlarsa haber veririm mehmet abi

Üst Alt