Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sayın sehay ege de bir yer olsa daha iyi olur.ama fikirleriniz için teşekkürler.kamp işinde daha yeniyim fazla uzaklara gidemem.ilk kez çadırla kamp olayını deneyeceğim.bakalım !!!!
Gümüldür koylarında bir sürü kamp yeri var. Bir hafta sonu ön araştırma için bir tur atmaya ne dersin? Bulduğumuz yerlerin resimlerinide çeker burada tehşir ederiz. Belki başka arkadaşlarında hoşuna gider. Oltalarıda alırız, sigara böreği mercimek köfte falan
Benim önerim Didim Orman kampı;
Didim'in girişinde. Koyu çam gölgesi,deniz hemen bir adımcık,akşamları günbatımının eşsiz güzelliği,Mavişehir pazarı ve alışveriş imkanları Didim merkezi ve Altınkum plajına her zaman dolmuş bulmak mümkün.Ve tabiiki duş,wc,elektrik,su ve market.
çanakkale dardanos mevki paradise ve sun-san da çadır camping var.
truvaya ,bozadaya,çanakkale merkezde çimenlik kalesi vs yerlerede çok yakın ulaşım imkanı
cok oluyor ama marmaristeki cadir kampinin tadi hala damagimda o kadar guzeldiki
o cay demledigimiz su hic bir yerde boyle guzel cay icmemistim
cam agaclarinin altinda cadir dunya cenneti turkten cok avrupalilar vardi
simdi nasildir bilemem