Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Bilgi] İspar Otoparkları engelliler için ücretsiz...

kadiremek

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan ve 2005 yılında kurulan İSPARK'ın otoparkları engelli araçlara ücretsiz. Geçenlerde misafilerimi gezdirmek için bir gülhane parkına aracımızı parkettik. İspark görevlisi arkadaş benim özürlü olduğumu görünce "eğer araç senin adına kayıtlı olsaydı otopark ücreti ödemezsin" dedi ve bu uygulamanın istanbuldaki tüm ispark otoparkları için geçerli olduğunu söyledi.

aracı olan ve istanbulda yaşayan engelli arkadaşlara duyurulur.

Marifet iltifata tabidir...

Ispark bence başarılı bir calismaydi zaten engellilere yonelik hassasiyetini de duyunca; Belediyeyi bu çalışmasından ötürü şahsım adına kutluyorum...

merhaba arkadaşlar bu konuyu bizzat ispark'ı aradım halkla ilişkilere sordum onlarda plakası amlemli olanlara ücretsiz dedi bende ya amlemi olmayan ne olacak o hala amlem diyor bendedim peki aracın kendi üstüne olduğunu yani ruhsatı gösterirse haa ozaman olur dedi..

herkese hayırlı olsun :)

Üst Alt