Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bilgisayar donanım ve programlama diplomam sertifika yerine geçer mi?

Konular
17
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar,
Ben bilgisayar donanım ve probramlama bölümü mezunuyum nitelikler kısmında MEB Onaylı bilgisayar sertifikaları istiyorlar benim bu diplomam sertifika yerine geçer mi ? Ben zaten o bölümü bitirdim sertifikaya gerek var mı ? Tercihlerde yazabilirmiyim ?
Yardımlarınız için teşekkürler.

mezun oldugunuz okuldan bilgisayar sertifikası talep edin.

bu konuyu bir araştır derim kpss de sorun olmuştu mahk. falan oldular. iyicene bir araştır. bildiğim kadarıyla gecmesi lazım

Abim öğretmen ve birkaç öğretmene daha sordum tereddütsüz tabiki dediler sen zaten o bölümü bitirdiğin için senden sertifika istemezler ama tercih edebilirsin dediler ösym yi arıyorum ama ulaşamıyorum.

sen işi garaniye al okul idaresiylede irtibata geç.

Milli eğitim müdürlüğünü aradım gerek yok sizin diploma daha cok yetkilere sahip o yuzden sertifika yerine geçer dediler ama işte yazarız alırlar sonra heyette elenirsek yada evrak eksikliğinden nasıl olacak bilmiyorum ya.

yanlız diploma demiyorlar sertifika istiyorlar

İşte bende o yüzden tedirginim diploma onu karşılıyormuş kapsıyor dediler ama ne olur bilemem :S

Ben sadece bilgisayar dersi alıp o dersi vermiştim üniversitede daktilograflık icin geçerli olur mu acaba?

Allah razı olsun da bide içimdeki kuşku dinse nanelimon dediğin gibi kabul görmez ama elinde belge varsa olabilir tabi ama sadece ders aldıysan kabul göreceğini sanmıyorum bölümünü bitirmen lazım.

ibrahimozturk88

Kaç Puan Aldın? Lise Mezunu Musun?
Elindeki Diploma Bilgisayar İşletmeni Sertifikası Olarak Geçer. Merak Etme.:eek:

İçiniz rahat olsun kardeşim. Siz zaten o bölümü bitirmişsiniz. bende ön lisans bilgisayar mezunuyum sertifikayı ben veriyorum :) Siz başvurunuzu yapın.

Bilgisayar bölümünü okuduysan sertifikaya gerek yok kardeşim. istediğin bilgisayar işletme ve vhki'ye tercih yapabilirsin. bende bilgisayar mezunuyum ve herzaman böyle yaptım. Zaten memurlar.net'in tercih robotuna bakarsan anlarsın ne demek istediğimi

Valla o tercih robotunda bazı nitelikler hangi bölümü seçersen seç sabit kalıyor :) ama güzel yapmıslar sagolsunlar

tercih robotuna güvenmeyin. kendiniz klavuza bakın.

ben sadece 1. sınıfta görüp vermiştim okulu aradım meb onaylı oluyor dediler dersi aldı çıktısı bir de ilkokulda görmüşüm ama sınava lise mezunu olarak girdim şansıma ki lisede görmedim :( olur inşallah herkesin istediği Allah herkesin yardımcısı olsun

2013-ÖMSS KILAVUZU / BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI
MADDE-5 i okumanızı tavsiye ederim,
" 5) Örgün eğitim yoluyla zorunlu/ortak/seçmeli bilgisayar, daktilo, büro yönetimi ve sekreterlik, elektrik veya terzilik dersini alanlar ve bu hususu resmi olarak belgeleyen adaylar, M.E.B. dan Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikasına Sahip Olmak, M.E.B.dan Onaylı Daktilo Sertifikasına Sahip Olmak, M.E.B. dan Onaylı Büro Yönetimi ve Sekreterlik Programı Sertifikasına Sahip Olmak; M.E.B.dan Onaylı Elektrikçilik Sertifikasına Sahip Olmak; veya Terzi Bonservisine Sahip Olmak niteliğine sahip olarak değerlendirilecektir."
bu arada bende 2011 çıkışlıyım puanınızı yazabilirmisiniz

Üst Alt