Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bilgisayar işletmeni kadrosunda hangi işler verilir/verilmez?

daydreammer

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba 4 senedir düz memur olarak görev yapıyorum. Veri hazırlama ve bilgisayar işletmenine geçiş için dilekçe yazdım ve üniversitede gördüğüm Temel bilgi teknolojileri derside ( transkript) serftika olarak gösterdim.
Ancak bulunduğum kurumda vhki kadrosu dolu olduğu için bilgisayar işletmeni kadrosuna geçebileceğim söylendi, kadrom geldi ancak bilgisayar işletmeni olarak çalışan arkadaşlara sormak istiyorum bu kadro isminde dolayı bir teknik personel gibi görülüyor. Benim teknik ve mekanik bilgim yok dediğim gibi sadece okuldan aldığım ofis programları dersiyle bu kadroya geçiş hakkı elde ettim.
Kadronun isminden dolayı teknik işler yapmam beklenir mi? Kamuda çalışan arkadaşlar kurumda görev ve sorumluluklarınız neler bu konuda bilgi alacağım arkadaşlar bana ulaşırsa sevinirim.

Bilgisayr isletmeni vhkiden cok azicik ust gibidir.ancak ne hikmetse vhkiler bir tikdaha fazla ucret alir.bakiniz memurler net maas hesaplana robotu.
Bilgsayar osletmeni kadrosuda ayni vhkinin yaptigi isleri yapar.oyle teknik vs isler degil .belki hicyeriniz dahi degismeyecek.

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Artık kadrom değişti. Ama birimim değişmedi aynen devam ediyorum

Üst Alt