Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bilgisayar işletmeni mi memur mu olmak daha uygun olur?

künfeyekün111

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
1
Merhaba hocalarım ben 9/3 dereceli bir memurum merak ettiğim konu 9/3 dereceli bilgisayar işletmeninin net aldığı maaşı bilen biri var mıdır aramızda. Özelden de paylaşabilirsiniz benimle bilgisini.

İkisi de hemen hemen aynı sayılır. Bilgisayar işletmeni azıcık daha fazla alıyor sadece, o da şaşalı bir miktar değil. Yani ikisini de seçebilirsiniz. Yaptıkları iş de fiilen aynı oluyormuş.

Ben net maaşı merak ediyorum hocam. Zaten hali hazır da memurum. Ünvan değişikliği için soruyorum bu soruyu da.

Google Memur maaş hesapalama yaz memurlar net sayfasında kişisel hariç merak ettiğiniz bilgilerinizi girin ünvanı değiştirerek fiyat farkını görebilirsiniz ;)

@künfeyekün111,

500 lira küsur oynar.Bir yan kademe alırsınız kurumunuza bilgisayar sertifikanızı verip kadro isteyebilirsiniz.veriyorlar müdürün uygunluğuna istinaden

@16Caner16 hocam orada farklı çıkıyor. Norman saolun. Ben de yakın zamanda ünvan değişikliği talep edeceğim yalnız bulunduğum birimde birkaç bilgisayar işletmeni var. sorun yaratmaz diye düşünüyorum bu durum.

Sertifikam var Bilgisayar işletmeni olmak için ne yapıcaz sınavami girmek lazım yoksa ilçeye dilekçemi vericez.?

Benim edindiğim bilgiye göre dilekçe ile hallolabiliyormuş bu işler. Yalnız boş kadro olması durumunda ünvan değişikliği yapabiliyormuşsunuz. Kimisi de yardımcı olduklarını söylediler boş kadro olmasa dahi. Dilekçe ek olarak da sertifikanızı koyarsınız.

Üst Alt