Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bilgisayar operatörlüğü sertifikam var. Hangi kodu seçmeliyim?

vuralh

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
Değerli arkadaslar yardımlarınızı bekliyorum.
MEB Bilgisayar Meslek Dalı Eğitim Programları Kurs Sertefikası Belgem var. ( Pragram dalı = Bilgisayar Operatörlüğü )

aşağıdaki bölümlerden hangisini seçmeliyim bu belgem hangisi için gecerli ?

6215 M.E.B.'Dan Onaylı Bilgisayar Analist Programcı Sertifikası Sahibi Olmak

6217 M.E.B.'Dan Onaylı Bilgisayar Bakım-Onarım,Servis Teknisyeni Sertifikası Sahibi Olmak

6219 M.E.B.'Dan Onaylı Bilgisayar Destekli Modelist-Kalıpçılık Sertifikası Sahibi Olmak

6221 M.E.B.'Dan Onaylı Bilgisayar Destekli Stilistlik Sertifikası Sahibi Olmak

6223 M.E.B.'Dan Onaylı Bilgisayar Destekli Üst Düzey Sekreterlik Sertifikası Sahibi Olmak

6225 M.E.B.'Dan Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikası Sahibi Olmak

6227 M.E.B.'Dan Onaylı Bilgisayar Programcısı Sertifikası Sahibi Olmak

6229 M.E.B.'Dan Onaylı Bilgisayar Uygulamalı Muhasebe Sertifikası Sahibi Olmak

6231 M.E.B.'Dan Onaylı Bilgisayar Yardımcı Programcısı Sertifikası Sahibi Olmak

6233 M.E.B.'Dan Onaylı Bilgisayarlı Muhasebe Sertifikası Sahibi Olmak

6227 M.E.B.'Dan Onaylı Bilgisayar Programcısı Sertifikası Sahibi Olmak
bunlardan biri olmalı bence :)

bende ikisini düşündüm aslında her ikiside olabilir. ama bir bilene sormak daha mantık lı

öyle tabi kesin bilgi edin tabikide ama birsürü şık eledim sana 2 seçenek bıraktım gerisinbide sen bul :)

tesekkur ederim de bir bilen vardır yinede diye açtım konu başlığını. sizde eksik olmayın..

takılıyorum arkadaşım 2 sinder biridir diğer arkadaşın dediği gibi sen burda kimsenin dediğine bakma en yakın halk eğitim merkezine başvur kesin bilgi edin kolay gelsin iyi günler.

Arkadaşlar ufak bir sorum olacak. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Bende bilgisayar sertifikası var. Programın adı: Bilgisayar Seviyesi: windows işletmeni yazıyor. Bu 6225 nolu M.E.B onaylı bilgisayar işletmeni sertifikası kapsamına giriyor mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Yanlış tercih yapıp heder olmayalım.:confused:

aynı belgeden bendede var halk eğitim merkezinden alınmış ( Pragram dalı = Bilgisayar Operatörlüğü ) bu belgeyle ben hangilerini tercih edebilirm arkadaşlar vuralh öğrenirsen burdan benimlede paylaşırsan sevinirim

Bende meslek lisesi bilişim teknolojiler mezunuyumda mesleğim için hangi kadroyu seçmem gerekiyor ben bilgisayar programlama yazılım için bir Kadro göremedim ?

sadece bunu ekledim başka neleri seçebilirim GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI BİLGİSAYAR İŞLETMENİ İSTANBUL TÜM İLÇELER

MEB de çalışan bir arkadaşımdan aldıgım bilgilere göre 6225 M.E.B.'Dan Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikası Sahibi Olmak sertefikası ile bilgisayar operatörlüğü aynı anlamı taşıdığını soyledi sanırım sadece işletmen tercihlerini yapabilecez.

EVET DOĞRU 6225 KODU SEÇİN

arkadaşım bende hem bilgisayar işletmenliği hemde bilgisayar operatörlüğü çizim programları(corel draw ve photoshop (reklamcıların kullandığı programlar)) sertifikaları var. bilgisayar işletmenliği 6225 kodu ama operatörlük ve çizim programlarının ne yazık ki kodu yok kılavuzda

benimde var blgisayar sertifikamda neye yarar tüm illerden bilgisayar setifikası gerektiren kadro sayısı ya 1 ya 2 yada 3 atanma ihtimalin çok düşük sınavdan 99 puan aldıysan bierşey diyemem sana

ozistar; bilgisayar işletmenliği ve vhki den istediğin yere başvurabilirsin

Üst Alt