Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bilgisayar Programcılığı mezunuyum. Ayrıca MEB onaylı sertifika almalı mıyım?

Altruder

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
Merhaba, arkadaşlar iki sorum var, yanıtlarsanız sevinirim.

1-Bilgisayar Programcılığı mezunuyum. Bilgisayarla ilgili MEB onaylı başka sertifika veya sertifikalar almalı mıyım? Eğer almam gerekiyorsa bu sertifikaları nereden edinebilirim?
2-Sınava ön lisanstan girdim. 83,919 aldım. 335. sıradayım. İlk atamada İstanbul'u tutturabilir miyim?

Teşekkür ederim. Umarım herkes istediği, hak ettiği bölüme yerleşir.

Saygılarımla...

1.Sorunun cevabını bende arıyorum Meslek lisesi bilişim bölümünden mezun diploma yeterli değilmi oda MEB sonuçta ?

Yeterli serfika ya gerek yok arkadaşlar diplomaniz iş görür.

bende anadolu lisesi mezunuyum ayrıca önlisans öğrencisiyim hem lisede hem üniversitede bilgisayar dersi gördüm transkript yeterli olur mu ?

yetrlı olmalı.bu konuda bır cok sıtede o kadar cok konu acılmıs kı hepsıde havada kalmıs.memur olana kadar herkes sormus ama memur olunca donup sıteye bakın boyle boyle oluyor dememıs ..hep de havada kalmıs bır konu

ama klavuzlarda da o kadar net kı , sankı bır bılırkısı onayı olsa da ınansak havası var hepımızde...

Klavuzun 3.10. maddesinde örgün eğitim yoluyla bilgisayar dersi alanların ?M.E.B.'dan Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikasına Sahip Olmak? niteliğine haiz olduğu belirtilmiştir.

İLGİLİ KILAVUZ AÇIKLAMASI ŞU ŞEKİLDEDİR

3.10. Örgün eğitim yoluyla zorunlu/ortak/seçmeli bilgisayar dersi alan ve bu hususu resmi olarak belgeleyen adaylar, ?M.E.B.'dan Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikasına Sahip Olmak? niteliğine ve aynı şekilde daktilo dersi alan ve bu hususu resmi olarak belgeleyen adaylar da, ?M.E.B.'dan Onaylı Daktilo Sertifikasına Sahip Olmak? niteliğine sahip olarak değerlendirilecektir.

ibrahimozt; Teşekkürler bilgi için sağolun.

Bilgisayar Sertifikası

Arkadaşlar üniversitede bilgisayar dersi aldım, transkiript ile belirtirsem bilgisayar sertifikası ile eşdeğer olarak sayılır mı?

transkiriptleri Halk eğitim merkezlerindne veyada milli eğitim kurumlarından onaylatınız veyada üniversitenizin yetkili biriminden işinizi garantiye alın.

Bir adet transkriptim var tek sayfalık. İki yıllık okuduğum dersler, not çizelgem, krediler ve geçme kalma durumlarını yazıyor. Transkriptimi 2001 yılında notere ve vâliliğe onaylatmıştım. Bugün MEB İlçe Müdürlüğü/Kadıköy'ü aradım. Noter tasdiki yeterli olur dediler. Herhalde olmuştur değil mi? Teşekkürler...

Bilgisayar operatörlugu adinda sertifikam var ama 68 saat 97 yılında halk egitim merkezinden almıştım bu geçerli mi

2004 yılında aldığım soğuk damgalı sertifika 120 saat. Sorun çıkacağını sanmıyorum.

mssql merhaba, ben de özel kariyeradam eğitim kurumlarından 160 saatlik m.eb onaylı işletmenlik serttifikası aldım.Fotoğrafta soğuk damga var altta da ilçe milli eğitim müdürünün imzası. Atamalrda işletmenlik kadrolarını tercih edersem bir sıkıntı yaşar mıyım,heyet kabul eder mi bunu?

Benim sertifikam bu.

jJ6a0j.png

Benimkide böyle arkadaşlar halk eğitimden almıştım.

XW6Goo.jpg

Benim elimdeki sertifika bunun tıpatıp benzeri.Milli Eğitim Müdürünü imzası var. MEB 5580 sayılı özel kurslar vs. yazıyor.

sertifika4.jpg

M.E.B. ONAYLI SERTİFİKA PROGRAMI

Merhaba arkadaşlar,

Kurumumuzun Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika programlarına katılarak meslek sahibi olabilir, ya da var olan mesleğinizi tesçilleyebilirsiniz. Alacağınız sertifikalar ile iş görüşmelerine rakiplerinize göre avantajlı olun. SANTRALİST Kursu, Üst Düzey Yönetici Asistanlığı, İşaret Dili Eğitimi, Hasta Yaşlı -Refakatçi,Hasta Kabul İşlemleri Kursu, Çocuk Bakımı-Gelişimi..ve daha bir çok eğitim Programıyla hem sosyal hem iş hayatınızda sizlere destek olmaktayız.

Ünvan Meslek Eğitim Kurumları
ÜMRANİYE/İSTANBUL 0216 632 76 59

Saygılarımla

Eğitim Koordinatörü
Aysun İpek

MESLEK EĞİTİM;

Merhaba;

Benim sormak istediğim sınav sonunda alınan Bilgisayar İşletmenliği sertifikası EKPSS atamalarında sıkıntı arz eder mi? Eğitimin uzaktan olması vs. kurum onaylı mı ?

Memurlu SERTİFİKA Konusu HK

Arkadaşlar Merhaba ,

Forumda olsun başka mecralarda olsun bazı memurluklarda MEB onaylı sertifika isteniyor diyen var bazı kesim ise okulda aldığın bilgisayar dersi geçerli sayılıyor diyen var var oğlu var.Şimdi ben Önlisans mezunuyum okulda bilgisayar Kullanımı Dersini aldım.

Sorum ise bu MEB Onaylı belgeyi almalımıyım yoksa almama hiç gerek yokmu lütfen net cevabı bilenler yazsın ki bu konuda kirlenmesin.

ekpss de tercihle ilgili M.E.B onaylı bilgisayar işletmesi sertifikası sorunu

Merhaba, günaydın. Bilgisayar teknolojisi ve programlama mezunuyum diplomam var almış olduğum 2 yıllık diploma "6225 M.E.B onaylı bilgisayar sertifikası işletmesine sahip olmak" sertifika yerine geçer mi?

Son düzenleme:
Üst Alt