Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bilgisayar sertifikam var ama Office programlarını öğrenmedim. Memurlıkta sorun..?

pasini

Üye
Konular
50
Reaksiyonlar
0
mrb arkadaşlar.benım meb onaylı halk eytımden aldıgım bılgısayar oparatörlük kursu sertıfıkam var.yalnız aldıgımzaman wörld exel öğretmedıler.bılgısayar kulanıyorum ama wörld exel bılmıyorum tercih yaparken verı hazırlama ve kontrol işletmenlıyı tercih yapabılırmıyım.yaparsam olduya düştü gıttıyım yerde sıkıntı yaşarmıyım.ögretırlermı...

pasini

Atama açısından bir sorun olmaz ama iş yaparken faydalı olabilmek için bu tür temel yazılımları bilmek gerek tabii ki.

Kamu kurumlarında Word ve Excel o kadar detaylı kullanılmıyor zaten gittiğinde lazım olursa arama motorlarından bakarak sağdan soldan arkadaşlarına sorarak kendine yetecek kadar öğrenirsin oda seni emekli eder hiç merak etme.

Word ve Excel çalıştığım kurumda etkin bir biçimde kullanılıyor. Özellikle Word zor bir program değil evde videolar izleyerek öğrenebilirsin atanmayı bekleme.

Artık kurumların kendi sitemleri var zaten
Fakat özellikle Excel i bilmen işini çok kolaylaştıracaktır.
Power point te yaptığın işe göre önemli olabilir.

Open office yukle kendi pc ne ordan kendi kendine ogrenirsin cok zor degil excelde formul olusturmayi bildikten sonra isi cozersin .word yazi yazma ne kadar zor olabilir.

pasini

sen önce bi atan. kazandığın gün, özel bir sürü kurs var, merak etme sana 15 günde her şeyini öğretirler. Kafana takma. Zaten memurların bir çoğu bilgisayarı daktilo olarak kullanır.

Ama benim size önerim siz böyle yapmayın. Atandığınız kurumda en iyi olmak için sürekli çalışın. Devletin size verdiği iş imkanının hakkını verin.

Çünkü atanacağınız kadroda, atanamayan dışarda işsiz kalan binlerce insanın hakkı var. O yüzden o kadronun hakkını vermeye çalışın.

İnşallah atanırsınız.

exceli çok iyi bilmiyorum diye beni işe almayan özel bir kurumda, kendisinin bildiğini belirtip benden ileri excel bilmemi isteyen yetkiliye Office hangi sürümünü kullanıyorsunuz diye sorduğumda valla bilmiyorum deyince görüşmenin devamındaki hali şu şekildeydi :)

Üst Alt