Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bilgisayar sertifikam var ama Office programlarını öğrenmedim. Memurlıkta sorun..?

pasini

Üye
Konular
50
Reaksiyonlar
0
mrb arkadaşlar.benım meb onaylı halk eytımden aldıgım bılgısayar oparatörlük kursu sertıfıkam var.yalnız aldıgımzaman wörld exel öğretmedıler.bılgısayar kulanıyorum ama wörld exel bılmıyorum tercih yaparken verı hazırlama ve kontrol işletmenlıyı tercih yapabılırmıyım.yaparsam olduya düştü gıttıyım yerde sıkıntı yaşarmıyım.ögretırlermı...

hic bi sıkınti olmaz devlet memurlarinin %80 i yapti isten anlamaz zaten

yanı orhan bey ben bılg kulanıyorum ama buzamana kadar wörld exelle işim hiç olmadı ve bılmıyorum.kulanmayı ama sertıfıkam var .verı hazırlama işletmenlıyını tercıh yapsammmı yapmasammı anlamadım.sıkıntı yaşarmıyım gıttıyım yerde eyer atanırsam.

yap yap kardesim bisey olmaz kurumda calisanlarda bilmiyor

Excel bilmediğim için sadece birkaç hafta zorlanmıştım zamanla öğreniyorsun ilk başlarda senden istenende ahım şahım şeyler olmaz zaten

excel biraz daha kapsamlı olmasına ragmen arkadasların dediği gibi kimse bilmiyor tüm fonksiyonlarını memurlardan amac bilgisayar kullanıp kullanmamayı test etmek ayrıca netten anlatımlı videolardan ogrenmek cok basit

ben bilgisayarım var evde kulanıyorum öyle böyle ama exel hiç bılmıyorum.gittiyim yerde tak dıye al şunu yaz derselr kalırım....inş ögretecek bırı çıkar karşımzıa neden bılmıyordun bu kadroyu seçtın derseler oda başka bır sıkıntı...

kolay zor değil pasini, bekleme birisinin çıkmasını, youtube da dersler var, boş zamanında izle bunları kendinde yapabilirsin öğrenmek istiyorsan

Tşk ederım özgürlük kardeşim ...sızce kaç güne öğrenirim bunları .şimdiden başlıyım çalışmaya....

Ofis programlarını çıkarırsan ne kalır ki bilgisayarda :)
Siz öğrenmeye bakın bence, devlet kurumlarında hemen her yerde en sık kullanılan word ve excel dir.

Ufukalp kardeşim yıllar önce halkeytımden bilg.oparatörlük sertıfıkası almıştım.o zaman bıze wörld exel ögretmıyorlardı zaten kursta ıkı kişiye bır bılg düşüyordu.şimdi verı hazırlama kont.işltmenligini.tercih yapcam .ama exelı bılmıyorum.ozaman kadar bıraz ögrenırım ınternetten falan ama gıttıyım yerde durum ne olur bılmıyorum o yuzden konu açtım.tşk ederım...

programı öğren menüleri filan ne nerde, hücreler ne demek nasıl matematiksel işlem yapabilirsin, formulleri kullanmayı filan, ondan sonrası pratikle kendini geliştirirsin. halk eğitimde gösterecekleride zaten bunlar, gerisi sana kalıyor. excel in yardım menüsünüde kullanabilirsin. eklediğim video gibi yazılı kaynaklarda mevcut internette, elinde de bir pc var, birisinin öğretmesini bekleme derim

megep modülleri var mesela meslek liselerinin bunlarıda indirebilirsin, elektronik tablolama diye geçer Türkçe olarak

http://www.megep.meb.gov.tr/mte_program_modul/moduller_pdf/Elektronik Tablolama.pdf

Üst Alt