Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bilgisayar sertifikası EKPSS sonrası ne işe yarıyor?

Muhammetkut

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Ekpss den sonra memur atamasında bilgisayar sertifikası olanlar bir adım önde oluyormuş yani daha rahat atanıyormuş dogrumu bu

Bazı bölümler, bilgisayar sertifikası istiyor, buda öne geçiriyor

Halk eğitim, yada kursta alırsın zor değil

Bilgisayar işletmenliği sertifikası

Elinde sertifika olmuş oluyor bilgisayar bildiğinin kanıtı başka bir şey değil ! Ben bilgisayar bölümü mezunuyum lise üni programcılık terkim. Bu zamana kadar çalıştığım hiç bir işte branşımı yapmadım yapamadım hepsi tecrübe aradı yanınzda öğreneyim maaşta istemem dedim ama hiç biri yanaşmadı. Farklı iş dallarında çalıştım. En son bankadayım. Ekimde 5. sene bitecek işte. Burda hayatıma devam edeceğim aksilik olmaz ise.

sertifika kodu olan yerleride yazabiliyorsun.veri hazırlama ve kontrol işletmeni kadrosunda isteniyodu sanırım.

VHKİ kadrolarına girerken Önceki alımlarda isteniyordu galiba. Ama son alımda istenmedi. Ama belgenizin olması iyidir. olmasa bile bilgisayar kullanmayı mutlaka bilmek lazım. İyi bir memur bilgisayarı çok iyi bilir.

Üst Alt