Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bilgisayara aktardığım resimler nasıl küçültülür?

*Sevgili*

Aktif Üye
Konular
71
Reaksiyonlar
25
fotoğraf makinasından pc ye aktardığım resimler çok büyük oluyor ve paint te bile küçültemiyorum.resimleri nasıl küçültebilirim aceba ??

.: Sumo Paint 2.0 :.
tarayıcınızda açın indirmeye gerek yok .Resmi açın açıldıktan sonra resmi pc me kaydete tıklayın alt alta seçenekler çıkacak jpg yi seçin, resmin kalitesini %88 e getirip kaydedin..2-3 Mb boyutundaki bir resim yaklaşık 600kb falan oluyor..resim kaliteside düşmüyor..

ebat olarak soruyorsanız;
paintte küçültebilirsiniz... paintte resim açıkken Ctrl+W yapın..... gelen pencerede uzat eğ değerlerini (yatay - dikey) ikisi de aynı olacak şekilde girin... örneğin yatay: 30 dikey: 30 yaparsanız, resminiz %30'a küçültülür..

Çok teşekkürler arkadaşlar bilgiler işime yAradı..

En guvenılır program bana gore mıcrosoft fireworks dur resmın piksel ayarını dusurebılır yada yukseltebılırsınız atıyorum benım avatar resmım oldukca buyuk pıksele sahıpken 100x100 boyutlarında kucultmek ıcın en guvenılır programdır

Üst Alt