Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bilgisayarım çok yavaşladı

biyo

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar bilgisayar önceden normal hızda çalışırken şimdi çok yavaşladı sayfalar arasında bile bazen 3 sn bazen 1 dakikaya kadar geç girebiliyor bir türlü halledemedim bende fazla birşey biliyorum sayılmaz bana acilen anlaşılır birşeyler tarif edersniz makbüle geçecektir selamlar

Bilgisayar çalışırken ctrl+alt+del yap gorev yonetıcısını calıstır bakalım işlemler bolmesınde cpu yu yoran ne goze gorunen farklı bır program varmı yoksa haın calısan yumurcakların (vıruslerın) mı var?

bılgısayarım c de wındows klasorunun altında prefect dosyası var onun ıcını tamamen bosaltın temporary ınternet fıles klasorunude bosaltın bır nebze rahatlayacaktır pc baslangıc olarak

http://www.engelliler.biz/forum/bilgisayar-internet-elektronik-teknoloji/44716-pc-cok-yavas.html bu baslıktakı yazımıda bı oku tavsıye ederım.

çok sağol linkteki yazı mükemmel saygılar

Rica ederim o linkteki yazım butun xp kullanıcıları ıcın cok faydalı seyler

Üst Alt