Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bilgisayarım kapanmıyor neden?

nacar

Aktif Üye
Konular
129
Reaksiyonlar
0
internette çok durarsam bilgisayarım kapanmıyor reset çekiyorum ondan sonra kapanıyor neden kapanmıyor anlayamadım yardımcı olun

teşekkürler miram bunları yaptım zaten

arkadaslar ilsetim sistemi nedir ben internet 8 yukleycemde isletim siizteminz nedir dedi anlamdimm... sizce isletim siistemim nedirrr:(

@nacar
Muhtemelen arkaplanda çalışan bir program, sen bilgisayarını kapatmak istediğinde kapanmıyor.Farklı virüs programlarıyla yeniden taratabilirsin.
@beyazgeceler
Bilgisayarım sağ tuş
Özellikler
Sistem başlığı altında yazar işletim sistemin.Muhtemelen xpdir.

İşletim sistemi bilgisayarın çalıştıran ana programları içerir, windows xp, şimdiki en son versiyon vista, bunların piyasada satılan cd leri var, lisanslıdır, bilgisayara yüklersin, pc çökünce cd den tekrar kurarsın, kurmak tecrübe ister herkezin anlayacağı iş değildir.İnternet 8 işletim sistemi değildir, internet tarayıcının en son versiyonudur, buradan indirebilirsin, kurulumu kolaydır.

matematik senin dedigin herhalde bu
ilk olarak “başlat” menüsünden “çalıştır” komutuna tıklıyoruz. Gelen kutucuğa “msconfig” yazıp enter tuşuna basıyoruz. Şimdi ekranınıza yeni bir pencere açıldı burda başlangıç menüsündeki programları antivirüs hariç hepsinin tiklerini kaldırarak onaylayıp çıkıyoruz. Bilgisayarınızı kapatıp açtıktan sonra artık daha hızlı bir makineye sahip oluyoruz
YAPTIM BAKALIM:)

@nacar
O, mevcut çalışan,başlangıçta otomatik olarak çalışmasını istediğin vs programlarını gösteriyor.
Eğer amaç bu virüsün bilgisayarının kapanmasını engellemesi ise muhtemelen sen bilgisayarını kapatmak istediğinde etkinleşecektir.Bu da msconfg yaptığında programın görünmemesini sağlayacaktır.

muhtemelen bilgisayarınıza bir virüs bulaşmış. antivirüs ile taratınız.

Üst Alt