Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bilgisayarım neden beş dakikada bir kapanıyor olabilir..?

Gmkarizma

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar oyun oynarken aniden 5 dk sonra pc kapanıyor eve adamlar geldi kendiliğinden yaptılar sannettim ama olmamış babam kasadaki kirlerden oluyor diyor ama bilmiyorum sizce doğru m?

Fanları temizleyin olmadı değiştirin.Pc çok ısınıp kendisini yakmamak için kapanıyordur.Bendede vardı bu sorun fanları temizleyince düzeldi.

Kesinlikle bilgisayar içindeki pisliklerden kaynaklanır.
Oyun oynarken daha fazla zorlandığı için daha fazla ısınıyor, ve yanmamak için kendisini kapatıyor.
Geçen hafta yaşadığım için biliyorum. :) Resmen fanlar dönemez duruma gelmiş gördüm.

Tavsiyem fön makinası kullanmayınız, elektrik yüklü iyonlar üflüyor sıkıntı yaratma olasılığı var.
Kabloları içine çektirmemek koşuluyla en kolay çözüm elektrikli süpürgedir.

Ben kasayı hava kompresörü olan bir dükkana götürdüm tam temizlik yaptım :)

teşekkür ederim eğer babam kasayı açarsa temizleriz :)

Bir Çok sebebi var. Öncelikle İşlemci Fanınızı Kontorl ediniz. İşlemci Fanı tam Olarak Oturmamış Olabilir. İşlemci Fanı adi olabilir. soğutma yetisini kaybetmıs olabilir. İşlemci üstüne Terman macun alınız mumkunse bu işi bılmıyorsanız deneyımlı birine baktırınız. İşlemci fanını söküp takamama ımkanıız var çıtçıtlıdır. Güç Kaynağı Deforme olmus olabilir. Yeterli gücü sağlamayıp makıneyı cok ısındırabılir.

Üst Alt