Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bilgisayarım "RAM" görmüyor

RedFoo

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Bilgisayarımda 2 gb ram var, 2 tane de ram slotu var gittim 1 tane daha 2 gblik ram aldım eve geldim taktım bilgisayarı çalıştırdım ekran gelmedi çıkardım rami tekrar çalıştırdım çalıştı

Yani yeni aldığım rami takıyorum çalışmıyor çıkarıyorum çalışıyo, tek başına taktım yine çalışmadı sonra aldığım yere gittim gösterdim adam kendi bilgisayarına taktı ve çalıştı ram ler birbirlerine uyuyor mhz leride uyuyor ama çalışmıyo deliricem geride almıyolar acaba ne sıkıntı olabilir?

Bilgisayarı RAM'i aldığınız yere götürün, onlar taksın.

Geri götürdük adam kendi bilgisayarına taktı çalıştı ram işlemci ile uyuşmuyor galiba bilmiyorum ya geride almıyolar neyse kaldı elimde

BIOS ayarlarından anlıyorsanız oraya girip bellek hızını Auto olarak ayarlayıp deneyin.

Ayrıca biraz daha detaylı bilgi vermenizde fayda var. Bilgisayar hiç mi açılmıyor, yoksa açılıyor ama windows mu açılmıyor vs. gibi...

RAM hatalarında genellikle ilk açılışta bilgisayarda uzun bipleme sesleri gelir. Öyle bir ses geliyor mu mesela?

Ana kart ile ram uyuşmuyordur Ana kartınızın ve RAM modelini yazın daha kesin konuşalım.

Uzun bip sesi gelmiyor rami çıkardığımda geliyor ayrıca bilgisayar hiç açılmıyor ekran da "sinyal yok" yazıyor

Ana kartını bilmiyorum,bilgisayarım bozuldu arkadaştan kendi bilgisayarını aldım askere gitti oda,eski bilgisayar fakat yazdığına göre şu "ASUSTeK Computer INC.
Model: P5G41T-M LX3"

Ram modeli Kingston 2gb ddr3

Üst Alt