Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bilgisayarıma format attım messenger'i kuramıyorum. Ne yapmalıyım?

basari

Aktif Üye
Konular
193
Reaksiyonlar
4
evt pcye kopya xp y le format attım msn eski olduğu için oturum açılmıyo daha yeni sürümü var yazısı çıkıyo onu indirdim oda çalışmadı win inst die bişey yükleme yazısı çıkıyo onuda kopya olduğu için kabül etmio bu msn yi nasıl çalıştırız

Msn fazla kullanmıyorum ama kullanmak istediğim zamanda Msn alternatifi aMsn'i kullanıyorum. Boyutu ufak (ms messenger'a göre:D), sorunsuz çalışıyor ve ücretsiz tabiki :D(açık kaynak, tabii her açık kaynak yazılım ücretsiz diye birşey yok).

İsterseniz aşağıdaki linkten indirip deneyebilirsiniz.

Download aMSN from SourceForge.net

basari hariçten sp3 ındırıp kur sorunun cozulecektır sanırım sendekı xp sp2 yada legalxp ısmınde ufacık bır program var onu ındırıp xp yı orjınallestır ve xp yı update ettır otomatıkman cozulecektır legalxp yı google amcaya sor resımlı sekılde anlatır sana

çok kolay yapılıyor google de şunu yaz XP ORJİNAL YAPMA

ok sağolun bi deniyelim bakalım

bendede aynı sorun olmuştu sp3 yükledikten sonra düzeldi sp2 kullanıyordum

WindowsInstaller sürümü 3 ve üstü olması lazım ben öyle yapıyorum oluyor

basari hariçten sp3 ındırıp kur sorunun cozulecektır sanırım sendekı xp sp2 yada legalxp ısmınde ufacık bır program var onu ındırıp xp yı orjınallestır ve xp yı update ettır otomatıkman cozulecektır legalxp yı google amcaya sor resımlı sekılde anlatır sana
sorununun çözümü kesinlikle bu.. kopya xp olduğu için vede güncelleştirmeleri kurmadığın için yeni messenger live'i yükleyemiyorsun...

sorununun çözümü kesinlikle bu.. kopya xp olduğu için vede güncelleştirmeleri kurmadığın için yeni messenger live'i yükleyemiyorsun...

yine olmadı ark şimdide şöle bi sorun çıktı anca ingilizce xp kurabildim onunda üstüne ingilizce olduğu için kabul etmiyo xp yi türkçeye çeviren programlar buldum nette ama onları bile yükleyemiyom pc nin cd driayvırı yeşil cd leri çalıştırmıo yeşil cd li xp format cd lerini oynatamıom türkçeside yeşil cd li bu ingilizce cd siyse arkası beyaz zar zor bi tek bunu kurabiliom ve türkçeleştiremiom bunu başlat menüsünden ayarları türkçe yapıom yinede olmuyo başka bi önerisi olan varsa merakla bekliom

Üst Alt