Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bilgisayarımda C: ve D: Birleşmiyor İyi Anlayan biri Yardım eder mi?

Lestad

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Bilgisayarımda c ve d yi birlestirmem gerekiyor 80 gb harddiskim var oynamak istediyim oyuna yetersiz geliyor youtubede ve benzer yerlerde yapılan deişiklerin hepsini denedim benım bilgisayarımda uygulanmıyor D diskini bicimlendiremiyorum ozel izinleri açp bicimlendirdimde silemiyorum yani C ile birleştiremiyorum bu konuda professional bir arkadasım yardımcı olursa cok seviinirim ..

c ve d sürücüsünü birleştirmek için bilgisayarınızı yeniden işletim sistemini kurmanız gerekli kurulum esnasında c ve d sürücünü silip 80000 veya 77000 gb boyutunda yeniden oluşturmanız gerekli kurulum sonrasında ise ekran kartı ethernt kartı ses kartı ve diğer sürücüleride kurulumunu gerçekleştirdek sonra tek part disk alanına sahip olmuş olacaksınız

Pc nizin hd. kapasitesi ufak ,birleştirmek için format gerekir ustte anlatmış arkadaş, bicimlendirmek silmek demektir ,bilgisayar bu durumda bilgiler kaybolmasın dıye bicimlendirmeyi çalıştırmaz.Başka çözüm yolu, taşınabilir hd. al, 1 tb. bütün oyunlarını özel bilgilerini onda sakla yarın öbur gun pc cöktumu veri kaybın olmaz.

Lestad alttaki resim üzerinde işlem sırasına göre tarif etmeye çalıştım ben bu yolla bikaç kez yapmıştım, umarım işine yarar...

Not: D yi silmeden çok önce önemli dosyan varsa yedek al

8Eb6Xd.jpg

D birimi sildiginde c ile birlesmez. Havada kalir bos bi sekilde.

işletim sistemi çalışır vaziyette iken d sürücüsünü c sürücüsü ile birleştiremez siniz d sürücüsü boşta bekler kullanılmaz halde kalır ancak partition magic türü programlar ile birleştirebilirsiniz ama çok sağlıklı olmaz zaten bu program yapılacak çalışmaya ayrılacak zamanı yeniden kurulum için harcarsanız hem temiz bi windows a sahip olur hemde disk iniz dilediğiniz şekle gelir ..

Üst Alt