Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bilgisayarımda ki windows upgrade anahtarını nasıl bulabilirim?

aynen dediğiniz gibi arattırdım pc de ama sonuç bulunamadı dedi.
benim dediğim windows sürümlerini yükseltmek için kullanılan bir şifre 25 haneli..
masa üstünde bilgisayarımı sağ tıklatıp özellikler deyip açılan sayfadan windows 7 nin yeni sürümlerine yükseltmek içinj tıklatın diyor orda da;
yükseltme anahtarı da denen bu 25 haneli şifreyi istiyor??

kasanın üştünde veya arkasında veya kapakların üştüne bak

bu verdiğiniz link ten bişey anlamadım çünkü ingilizce bilmiyom:)

arkadaşlar verdiğiniz bilgilerin için de şifre yi buldum fakat ;
girdiğiniz yükseltme anahtarı windows anytime upgrade ile çalışan bir windows sürümü deil.başka bir yükseltme anahtarı girin.

bu şekilde sorun çıkarıyor..

anladığım kadar ile mesela xp yüklü bir pc ye win 7 kurmuş veya kurmaya niyet ediyor yada korsan windowsa sp 1 gibi bir paket yüklemeye çaşlışıyorsunuz kasa üstüne yapışık halde gelen şifreler bir tek o işletim sistemini kurar ve bu işletim sistemi hdd de ayrı bir partison (bölümde) olur kurulum dosyaları o bölümdedir kasa üstündeki şifre ile yeni işletim sistemi kurulamaz

anladığım kadar ile mesela xp yüklü bir pc ye win 7 kurmuş veya kurmaya niyet ediyor yada korsan windowsa sp 1 gibi bir paket yüklemeye çaşlışıyorsunuz kasa üstüne yapışık halde gelen şifreler bir tek o işletim sistemini kurar ve bu işletim sistemi hdd de ayrı bir partison (bölümde) olur kurulum dosyaları o bölümdedir kasa üstündeki şifre ile yeni işletim sistemi kurulamaz
yapmak istediğim şey tam olarak şu;
64 bit özellikli olan bilgisayarıma format attım,ve 32 bit e düştü, bende tekrardan bu 32 bit ı 64 bit a yükseltmek istiyorum.nasıl yapabilirim..

işletim sistemi xp'mi,, vista'mı yoksa windows 7'mi ?
bellek 4GB altında ise, 64 bitlik sisteme niye geçmek istediğinizde yazarsanız arkadaşlar daha kolay yardımcı olabilirler diye düşünüyorum
işletim sistemi windows 7,sürümü de home promıum,bellek evet 4 gb tın altında, ama bilgisayarım 64 bit özellikli
zaten önce den 64 bit de format atınca 32 ye düştğ:((

windows 7 64 bit olan kurulum iso veya dvdsini bulup ondan kurmalısın sen 32 bit olanı kurmuşsun

windows 7 64 bit olan kurulum iso veya dvdsini bulup ondan kurmalısın sen 32 bit olanı kurmuşsun
ben pc yi alırken yanın da da iki tane kurulum cd verdiler.
format atarken birinci cd herşeyi hallediyor,ikinci cd yi istemiyor pc.(türkçe atarken böyle oluyor)ama ingilkizce format attığım zaman ikinci cd yi istiyor pc anlamadım ne iş see?
bu format atarkende 64 bit yada 32 bit diye bi seçenek yok ki?
ben bu 64 bit kurulum cd sini nerden bulacam bana vermeleri gerekmezmiydi?
aldığım yere gitsem verirler mi?

64 bit olan işetim sistemi 32 bit'e, 32 bit olan 64 bite upgrade edemezsiniz. Bunlar yeniden kurulum ister. İsimleri aynı olsa da birbirine dönüştürülemez.

Eğer söz konusu bilgisayar notebook ise büyük olasılıkla kurtarma partisyonu vardır. Yani açılışta F10, F2 falan gibi bir tuşa basarak otomatik kurulum yapılabiliyordur. Ayrıca, belleğiniz ve işlemciniz 64 bit e uygun değilse zaten kurmanız gerekmez.

İlle kuracağım diyorsanız internetten bir kopya sürüm indirip onu kuracaksınız... ama yasal olmayacak bu işlem.

Format atarken 64 veya 32 diye sormaz. Çünkü ya 64 tür, ya 32.. İkisi aynı CD'de değildir.

ben pc yi alırken yanın da da iki tane kurulum cd verdiler.
format atarken birinci cd herşeyi hallediyor,ikinci cd yi istemiyor pc.(türkçe atarken böyle oluyor)ama ingilkizce format attığım zaman ikinci cd yi istiyor pc anlamadım ne iş see?
bu format atarkende 64 bit yada 32 bit diye bi seçenek yok ki?
ben bu 64 bit kurulum cd sini nerden bulacam bana vermeleri gerekmezmiydi?
aldığım yere gitsem verirler mi?

öncelikle bilgisayarın diz üstümü masa üstümü
niye ingilizce kurmak istiyorsun ?
firmadan yani ( casper, vestel ) gibi hazır kurulmuş bilgisayarla genelde işletim sistemi dvd si vermezler kurtarma cdsi verirler bu cd de kurulu olan işletim sistemini kurtarır
ancak gider bir bilgisayarcı veya büyük elekronik maretlerden (bimeks , teknosa ) gibi yerlerden kutulu işletim sistemi dvdsi alırsan bunların içinde bir 32 bit bir 64 bit dvd çıkar fakat bunların derdi vardır eğer bilgisayarın driver cdleri yoksa kurarken zorlanırsın bence eğer çok iyi bilmiyorsan bir bilgisayarcıya git ve buna orjinal 64 bit işletim sistemi kur de

Not : güvendiğin bir bilgisayarcı olsun

Arkadaşlar Microsoft ürünlerine ait anahtarları paylaşmak suçtur, haliyle sitede de yasak.
Bu yüzden ne sizin ne de bizim başımızın derde girmemesi için lisans anahtarı geçen mesajlar silindi.

Üst Alt