bilgisayarıma ait bu 25 haneli şifreyi nerden bulabilirim arkadaşlar?
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
ama BAKTIM ŞİMDİ 12 HANELİ BURDAKİ ŞİFRE..kurulum cd nin üzerinde yazar
yapmak istediğim şey tam olarak şu;anladığım kadar ile mesela xp yüklü bir pc ye win 7 kurmuş veya kurmaya niyet ediyor yada korsan windowsa sp 1 gibi bir paket yüklemeye çaşlışıyorsunuz kasa üstüne yapışık halde gelen şifreler bir tek o işletim sistemini kurar ve bu işletim sistemi hdd de ayrı bir partison (bölümde) olur kurulum dosyaları o bölümdedir kasa üstündeki şifre ile yeni işletim sistemi kurulamaz
işletim sistemi windows 7,sürümü de home promıum,bellek evet 4 gb tın altında, ama bilgisayarım 64 bit özellikliişletim sistemi xp'mi,, vista'mı yoksa windows 7'mi ?
bellek 4GB altında ise, 64 bitlik sisteme niye geçmek istediğinizde yazarsanız arkadaşlar daha kolay yardımcı olabilirler diye düşünüyorum
ben pc yi alırken yanın da da iki tane kurulum cd verdiler.windows 7 64 bit olan kurulum iso veya dvdsini bulup ondan kurmalısın sen 32 bit olanı kurmuşsun
ben pc yi alırken yanın da da iki tane kurulum cd verdiler.
format atarken birinci cd herşeyi hallediyor,ikinci cd yi istemiyor pc.(türkçe atarken böyle oluyor)ama ingilkizce format attığım zaman ikinci cd yi istiyor pc anlamadım ne iş see?
bu format atarkende 64 bit yada 32 bit diye bi seçenek yok ki?
ben bu 64 bit kurulum cd sini nerden bulacam bana vermeleri gerekmezmiydi?
aldığım yere gitsem verirler mi?