Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bilgisayarımda ses sorunu var lutfen yardım.

Konular
14
Reaksiyonlar
0
canlar benim laptop toshiba L500 1FW var.windows 7 işletim sistemi.
bu laptopta ses çok ince ve çok az geliyor.arkadaşın pc si aynı ama sesi gayet yuksek ve kaliteli.

bana bildiğiniz bi ses driver linkini verebilirmisinz indirmek için.

Toshıba nın kendı sıtesınde support download kısmında marka ve modelıne gore her cesıt drıver ı bulabılırsın

ewet oraya baktım indirdim ama şuan yuklu driverle aynı olduğu için ses yine aynı.
aklımın almadığı neden bundan önce ses iyidi şimdi iyi değil.kalite yukseklik olarak.

Realtek mı ses kartın eger oyleyse ses kartının kendı ıcınde ozellık olarak duvar salon duş v.s ozellıkler var gelısmıs seceneklerden ses kartı ayarları ıle oyna

ewet realtek gelişmişten baktım tum seçeneklerine ama olmadı.
bence farklı bi driver lazım.onu bulamıyorum.

Sorunun drıver olsa hıc ses alamazsın o zaman sana soyle soyleyım arkadasının laptop u da aynı marka ıse onun drıverları drıver genıus la backup alıp kendı bılgısayarına restore et ama senın sorunun bence drıver degıl

Uzaktan baska soyleyebılecegım bısey yok yakın olsaydında bakabılseydık makınaya

bilqisayar elektronik alet sonucta. bence yapman gereken ilk iş şudur. driveri kaldır komple bilqisayarı güvenli modda açarak. daha sonra tekrar driveri yükle sorun dewam eder ise windows xp kur bide öle dene. yıne dewam ederse Hoparlördendir.

bilgisayarınızı gönderin bize bakalım hocam o zaman.

daha 2 gun önce sıfır aldım windows 7 orjinali sesi kısık diye yollanırmı pc:)

Kardeşim Madem yeni aldın ürünü neden kendın uğraşıyorsun aldıqın yere götürsene sonucta garantisi var burdan görmeden yapabileceğimiz birşey yokki. Ben kendim bilgisayarcıyım. driverlerini kontrol ederim. sistemi incelerim baktım sorun düzelmiyor garantili değilse söker makıneyi arızanın nereden kaynaklandıqını bulur ona göre tamirini ederim ama senın makınen garantili ve yenı almıssın git servise götür böle böle de gerekeni yapsınlar olmaz ise recoveryisi vardır onu yapmayı dene.

haklısında mehmet'ım adam diyor orjinal windowsun sesi böyle ince ve az çıkar.
benim anlamadığım bundan önceki laptop toshiba pc aynı böyleydi baska pc ciye götürüp format attık ses hem yukseldi hem muzik seti gibi kaliteli çıkmaya basladı.
yani ilk fabrika çıkışı sesi az biliyorum bunu ama baska pc ci format atınca ses duzeldi.
bu driver ile ilgili birsey sanırım bu yuzden belki driverini bulurum netten diye bu konuyu açtım.

yu ka rı.

kimse yokmu.

kimse yokmu.

Laptopların çoğunun üzerinde ayrıca ses yükseltme/alçaltma tuşları oluyor. Ses ayarların maksimumdaysa bir de onlarla oyna.

Eğer SRS Audio Sandbox yazılımını kullanmışsanız bilirsiniz, SRS Audio Sandbox 2+1 ses sistemiyle surround (çevresel) ses efekti yaratmaktan tutun da laptop hoparlörlerinde sesi mükemmelleştirmeye kadar herşeyi yapabilen ve birçok ödül sahibi bir "audio enhancer" (ses iyileştirme) yazılımı. Eğer bugüne kadar hiç SRS Audio Sandbox kullanmadıysanız, bence bu yazılımı mutlaka kullanın. Ancak kullanıp da trial süresi dolan ve 20 $ ödemek istemeyen bir Toshiba laptop kullanıcıysanız, size iyi bir haberim var. Toshiba ve SRS arasında yapılan bir anlaşmayla SRS Audio Sandbox yazılımını Toshiba Virtual Sound adında süresiz ve ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Yazının devamında programı nasıl kullanacağınıza ve programın bütün yapabildiklerine şahit olacaksınız...

kolay gelsin...

yapılcka tek sey var gidceksın servıse brdan daha fazla yardım beklemen yanlıs olur.

Üst Alt