Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bilgisayarımın kamerası göstermiyor, nedeni ne olabilir?

gönülyarası

Aktif Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
3
msn de kamera açtığım zaman karşıdaki kişi beni gördüğünü söylüyor ama bende açılmıyor benim kameram yani kendimi göremiyorum,karşıdaki kişiyide görüyorum sadece kendi kameram göstermiyor nedeni ne olabilir ?

Daveti karşı taraf yollasın ikiside gösterir...

Pc nin kamerasını msnye bağlanmadan ,bilgisayarın kamerasına girdiğinde kamera gösteriyormu, göstermiyorsa kameranın cd. sini tekrar kur derim.

faruk34;

eğer gösteriyorda msn de çalışmıyorsa o zaman msn içinden görüntü ve ses ayarlarından kameranı seçmen gerekli

Kardeşim driver indireceksin kameranın modeline göre internetten bulabilirsin driver yükledikten sonra tekrar dene.

Messenger'da "Araçlar>Ses ve Görüntü kurulumu" seçeneğinden önce kamerayı messenger'a tanıt tak ve çalıştır kameraysa bu işinin görür ama değilse driver yüklemen gerekebilir.

YArdımlarınız için tşk ederim,
driver yüklüydü ama anlamadım ne olduysa şimdi yenisini indirip kurdum düzeldi çalıştı.

Dün ne güzel olmuştu fakat bugün yine aynı hata oldu kameram açılmıyor nedirki bu sorun ?

Pcnin format yemesi gerekiyor .....

Kameranın pc ye giren usb girişini değiştir birde öyle dene.Masaüstündeki bilgisayarım bölümünden girince web cam acılıyormu veya kameranın logosu görünüyormu ?

Kameranın logosu bilgisayarımda görünüyor,bilgisayarımdan kamerayı açınca gösteriyor çalışıyor, karşı tarafda görüyor beni ama ben kendimi göremiyorum.

KKELEBEKK;
Evet X olarak gözüküyor,bağlı değil diye gözüküyor ama bağlı,
Kapatıp açsamda aynı sorun devam ediyor sanırım format yolu gözüküyor.

Msn sürümünü değiştirmeyi deneseniz, format gereksiz bence, siz karşıyı görüyorsunuz karşı tarafta sizi .

web camın markası ne ? çünkü bazı kameralar böyle ilginç sonuçlar yapıyor

Üst Alt