Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bilgisayarımın saati geri kalıyor?

nacar

Aktif Üye
Konular
129
Reaksiyonlar
0
bilgisayarımın saati geri kalıyor pc kapattıgım saatte kalıyor neden olabilir internette pili bitmiştir yazıyor dogrumu

bilgisayarın içinde pil vardır büyük ihtimal o pil bitmiştir pili değiştirir isen sorun kalmayacağını düşünüyorum

Yok değildir, herhangi bi saatçiden temin edebilirsin bios pilini.

Bios pili bitmıs veya mıladını doldurmudtur kesın olarak yanlız o pıller bı kac cesıt uzerınde numarası yazar ınce alıran olmaz mesela :) aynı numara bır pıl alın
-pil nerde dersenız kasa kapgını acın ana kart uzerınde gumus renklı yuvarlak bısey
-nerden alabılırım saatcılerde pek olacagını sanmıyorum ama bakın- elektromarket- teknosa-bılgısayar malzemesıı satanlardan temın edebılırsınız..
-fıyatı 2-15 tl arası degısır :D Bırazda aldıgınız yere balı
-hayrlı gunler :D

Pc açılırken AMERİCAN MEGATRENDS yazısı çıkıyor acaba bu yüzden olabilir mi[

Konu cozumlendıı ancak aynı sorunu yasayanlar ıcın yazıyorum AMERİCAN MEGATRENDS yazısı da bıos pılınden dolayı cıkıyor :)

boksör çok tşk ederim:) çok pahalı (2tl):p ancak alacam neyapayım:D

pil aldım takdım fakat yine geri kalıyor her açtıgımda AMERİCAN MEGATRENDS yazısı çıkıyor f2 ye basınca açılıyor fakat tarih 01,12,2001 saat 23:00 olarak gösteriyor :Dama biz 2011 de degilmiyiz

tekrar pil aldım bu sefer dogru gidiyor sorun pildenmiş bilgiler için teşekkürler:)

Üst Alt