Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bilgisayarın düşük ses sorununu nasıl giderebilirim?

*Sevgili*

Aktif Üye
Konular
71
Reaksiyonlar
29
Sevgili arkadaşlar, uzun zamandır bilgisayarımın ses sorunu ile cebelleşiyorum, ama bir türlü çözüm bulamadım. Ses çok düşük çıkıyor. En son hoparlör ayarlarından düzenlemiş ve rahat etmiştim, ama yine eski haline döndü. Ayarlar da değişmiş farklı farklı pencereler var. Sanırım virüs işi. İnternet'ten araştırdım, her gördüğüm tekniği uyguladım ama olmuyor. Ses yine çok düşük. Bir yardım lütfen? :)

seker kiz Kullandığın cihazın adını ve model numarasını yazarak ses driver sürücü yüklemen gerekiyor . Sürücünün güncellemesi çözümdür .

Yorumlar için teşekkürler. Realtek HD audio driver adında bir sürüm indirdim ama bir değişiklik olmadı. Üstelik bir yığın virüs uyarısı geldi. Doğru şeyi mi indirdim bilemiyorum :) Bu konuda bana güvenilir bir link gönderebilir misiniz ?

Otomatik güncelleme yaptım. ''Bilgisayarımda güncel sürümler zaten yüklü imiş. Yine de driver indirmem gerekir mi?

Bilgisayara ses kartı takılması gerekiyormuş. Taktım, ses sorunu çözüldü

Üst Alt