Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bilgisi olmayanlar sorulara cevap yazmasın!

selocanlar

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
0
bu sıtede okumuş bılgısı olan arkadaşlar bız uyelerın sorunlarına dogru cvp yazsın,tek istegım bu,yalan yanlış dayanagı olmayan kırlı bılgı içermesın ,yetkılı kısıler yapsın bunu,ondan sonra bu konularda bılgılı ınsanlar yapsın,ama önce yönetıcı,bu konuları cvp ,malı dıye dusunuyorum tşk

sanırım şu yazın üstüne bunları yazıyorsun:http://www.engelliler.biz/forum/202...ligi-miktarlari-belli-oldu-6.html#post1387338

2022 aylıklarını eve evde bakım aylıklarını burada hesaplayan ben olduğum için yazdıklarınız beni ilgilendiriyor.

2014 yılı 2022 aylık miktarları şurada yazıyor:http://www.engelliler.biz/forum/202...4-yili-2022-ayligi-miktarlari-belli-oldu.html

buradaki miktarları yazıyor üye arkadaşlar da cevap verirken. senin verdiğin diğer miktarlar başka sitede yazıyor. şimdi geçmiş farklı sitede yazılanla burada benim hesapladığım miktarları karşılaştırıyorsun.
2022 miktarları için linki verdim sana. ha bundan şüphe duyuyorsan sana geçip uzun uzun hesap yaparak kendimi yormayacağım. alo 144'ü ara öğren miktarları.
Evde bakım aylıkları miktarları da şurada:http://www.engelliler.biz/forum/evd...-ve-kisi-basina-dusen-aylik-gelir-siniri.html

şunları bil:
1. burada sadece üyeyim. görevli ya da yönetici değilim.
2. tamamen kendi isteğimle ve zamanım oldugunda soru cevaplıyorum. burada soru cevaplamak gibi bir zorunluluğum yok.
3. burada her üye benim gibi zamanı olduğunda ve keyfi isterse soru cevaplar.
4. herkes yanılabilir,yanlış yapabilir. buna da bilenler müdahale eder.

sana hiçbir üye soru cevaplamak zorunda değil yani.

ama üyeler olarak soru cevaplıorsak bu tamamen gönüllülük esasından kaynaklanıyor. tabi zamanımızın olması ve keyfimiz de bunda belirleyici etkenlerdendir.

ha diyorsan ki illa soruları yöneticiler cevaplasın. onların bileceği iş bu. onlar adına konuşamam.
bir üye olarak sana cevap vermem olur biter. senin canını sıkmaktan iyidir bu.

burada kımse kımsenın sorusuna yanıt vermesını beklemıyorum,özellıkle,sıze yoneltılmış bı soru deyıl,sıte yonetımıne dedım,ayrıca bılgı kırlıgınden bahsettım,bılgısı olan sıte yonetımıdır edıtorudur bu işler önce onların gorevi?? bu sıtenın 50 bın uyesı var ayda 1 tl yuzde alsa tek bır uyeden,aylık bu sıte sahıbının cebıne gıren para 50.000tl bu en askerıyesı,ben sıze laf soylemedım bılgısı olan yazsın dedım,durusce,cevaplamak zorunda deyılsınız,senay,fazla yalamalık ıyı deyıldır,sonuçta bu hanım efendı duşuncelerını yazmış,bende duşuncelerımı yazdım,senı ılgılendıren bı konu deyıl,evet başka sıtedekı yazılanları karsılaştırdım,bu dogru,bunda alınacak bı sey yok sıze hakaret etmedım,hanım efendı,

veli bey bana yalaka demişsiniz aynen iyade ediyorum hiç yakıştıramadım bu siteyi beyenmiyorsanız girmezsiniz olur biter sizi tanımıyorum şahsınızada bir şey demedim melek hanımı uzun zamandır tanırım ne biliyorsunuz belkide başka bir konu için o kelimeyi kullandım üstünüze almanıza şaşırdım

selocanlar sen bu siteye üye olurken kaç para verdinki, her üyeden 1 tl kar hesaplıyon aylık...
Ben bu siteye nerdeyse 8 yıldır üyeyim ve 1 tl faydam olmamıştır site sahibine...
Ayrıca site sahibnin yada yöneticilerin her konuda uzman olabileceği ve tüm sorulara da doğru şekilde cevap vermesi gerektiği düşüncesi hiç mantıklı değil bence..

Veli, herkes yöneticilerin soru cevaplamakla görevli olduğunu sanır, ama aslında bu böyle değil. Yöneticiler de bilgi ve deneyimlerini zamanları olduğu sürece paylaşırlar, tıpkı üyeler gibi... Ben dahil herkes doğru bildiği şeyi iyi niyetle paylaşıyor. Yanlışlarımız olduğunda da diğer üyeler tarafından bu yanlışlar düzeltiliyor. Bu, en makul ve doğru yöntem. Kaç defa yanlış bilgi vermişimdir ve diğer üyeler beni düzeltmiştir... Hepimiz birbirimizin açığını kapatıp, birbirimize sigorta oluyoruz.

Hasılı, lütfen herkes deneyimini ve bilgisini paylaşsın. Yanlış varsa düzeltiriz, bir daha yanlış cevap yazılmaz.

tşk bulet bey ben sadece sız deyerlı yonetıcıler olarak bu olayı gozden gecırmenızdı duyarlı olusunuz zaten ne kadar durust bır kısılıge sahıp oldugunuzu gosterıyor,tekrar tsekurler hepımız bırbırımıze yardımcı olmalıyız hepınızı tşk kalın saglıcakla,

Yöneticilerin görevi soru yanıtlamak değil, forumları düzenli, tertipli ve kurallara uygun tutmaktır.

Forumlar doğası gereği herkese ve her türlü yanıta açıktır. Yöneticiler buralarda verilen yanıtların doğruluğu veya meşruluğunu kontrol etmek zorunda da değil.

Hiç bir forumda böyle bir işleyiş göremezsiniz... zaten uygulamak mümkün de değildir.

Üst Alt