Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bilgisiyar İşletmeni olarak atandım. Sertifika sorunu yaşıyorum?

smtz

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Ben Bilgisiyar İşletmeni olarak atandım. Üniversitede Bilgi ve İletişim Teknolojisi ve Ofis Programları dersi gördüm. Dün transkriptimi istediler kabul etmediler. Lisede de aynı dersi gördüm. Bugünde lise transkriptimi istediler. Bizim dönemimizde bilgisayar dersinin adı buydu. Kılavuzda bilgisayar dersi görmen yeterli sayılıyor yazıyodu. Ne yapmayalım ?

Örgün okudum. Selçuk Üniversitesinde. Kılavuzu okuyarak tercih yaptım. Kılavuza göre kabul etmeleri gerekli fakat sorun çıkarıyorlar anlamadım.

Haklısın, kabul etmek zorundalar keyfi hareket etme hakları yok sorun çıkartırlar ise dava açabileceğini söyle

Kime ne dava açıcaksın ki alanda onlar almayanda. Sorun olmamasına rağmen sorun çıkarıyorlar anlamıyorum.

Bu konuda ilerde bizlerin de sorun yaşamaması için bu duruma önlem alınması gerekir. Kılavuzda yazan "temel bilgisayar dersi görmek yeterli olacaktır" yargısı tam olarak bunu kapsamaz mı? Atama esnasında istenen transkriptte tam olarak dersin adını ne olarak istiyorlar?

Aöf mezunu olanlar için nedir bu durum acaba? İşim bilgisayar aslında ama elimde belge yok. Aöf'de derslerini aldım. Geçerli olur mu? Diğer sorum ise ne kadar maaş ile başlanıyor?

smtz çalıştığın kurumdakiler EKPSS kılavuzunda yazanları bilmez. Sen çıktısını alıp göster. Katılışını yaptın mı? Hangi aşamada sana sorun yaratıyorlar?

saat şartı koşulan bilgisayar operatörlüğü sertitikası şartı yoksa kimse bişey yapamaz.. ancak eskiden bazı alımlarda en az 180 saat, bilgiyasayar operatörlüğü eğitimi görmüş olmak denirdi...

EKPSS de böyle bir şeyin olduğunu sanmıyorum.. Üni de gördüğünüz bilgisayar dersininin, istedikleri bilgisayar dersinden farkı yoksa, hemen bir dilekçe yaz üniversitene.. bilgi edinme kapsamında gönder...

Üniversite sana "bu iki ders aynısı" diye bir yazı yazarsa,,, KEBAB OLUR.. RAHATINA BAK. KİMSE BİŞEY YAPAMAZ.

Üst Alt