Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bilim Sanayi Teknoloji Bakanlığı'na atananlar ne zaman başlıyorsunuz?

nihal2144

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
bilim sanayi teknoloji bakanlıqından hala bi haber alabilen yok mu yaaa ne zaman başlczz çalşmaya ???

[FONT=sans-serif]Şuana kadar hep belli değil demişlerdi Bakanlıktan, ancak bu hafta içindeki haberlere göre bayramdan sonraki haftaya başlatılacak diye belli bir tarih verdiler ilk defa...
[/FONT]
[FONT=sans-serif](memurlar net forumda bikaç üyenin paylaşımları [/FONT]
0.gif
[FONT=sans-serif] [/FONT][FONT=sans-serif]19 Ekim tarihlidir)[/FONT]
[FONT=sans-serif]
Arkadşlar müjde! Personel dairesi başkanlığıyla biraz önce yaptığım görüşmede evrakların tamamlanma aşamasına geldiği ve atamaların onayına dair müsteşarımızla birkaç gün içerisinde görüşüleceği bildirildi, dolayısyla bayramdan sonra kısa bir süre içerisinde görevimize başlıyabileceğiz, [/FONT]
[FONT=sans-serif]
------------------
bende bugün yaptığım görüşmede herşeyin tamam olduğunu ve en kısa sürede başlayacağımız bilgisini almış bulunuyorum:))yani reklamlardan sonraa azzzz soonnnraaa:)),
--------------------
arkadaşlar bende aradım.Sizin dediklerinizin aynısını dediler hatta tebligatı gönderdikten sonra telefon da açacaklar mış inşaallah bayramdan sonra başlayacağız.[/FONT]

ya ben 5 dk önce aradm ama hala belli diil dediler bana... siz nereyi arıonz acaba arkdşlr telefon numarası vereblrmsnz... ben ankarayı arıorm ama cewap aynı ''bekliceksnz '':(

Üst Alt