Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bimer başvuru sorgulaması yapılacak site açılmıyor?

• Konbuyu başlatan kutup yıldızı
  • Başlangıç tarihi
K

kutup yıldızı

bimer başvuru sorgulaması açılmıyormu?benmi yanlış giriyorum acaba!bakan arkadaşlar varsa açılıyormu?

teşekkür ederim:)deneyeyim bakalım..

ne zaman geçer acaba ben ayın 13 ünde yazı yazdım cvp gelmeden açılmıyormuki
ben bişey göremiyorum.

burcu cevap gelmeden açılmaz. bende daha önce iki kez yazdım cevaplar birinde 13 günde diğerinde sanırım 24 günde geldi. yani en fazla bir ay sürüyo...

hadi ya:(

peki her yazılana cvp yazılıyormu muhakkak.

evet %99 cevap geliyo. eğer cevap gecikirse aşağıdaki dilekçeyi kendine göre düzenleyip gönder. dilekçe örneğini İLKER bana yazmıştı.

Aynen şu dilekçeyi yolla bimer'e
.../..../2010 tarih ve ........ sayı ile bilgi edinme kapsamında sormuş olduğum sorulara cevap alamadım..
İlgili kanun maddesi derki;
Madde 20- Kurum ve kuruluşlar, başvuru üzerine istenen bilgi veya belgeye erişimi on beş iş günü içinde sağlarlar.

Ancak istenen bilgi veya belgenin, başvurulan kurum ve kuruluş içindeki başka bir birimden sağlanması; başvuru ile ilgili olarak bir başka kurum ve kuruluşun görüşünün alınmasının gerekmesi veya başvuru içeriğinin birden fazla kurum ve kuruluşu ilgilendirmesi durumlarında bilgi veya belgeye erişim otuz iş günü içinde sağlanır. Bu durumda, sürenin uzatılması ve bunun gerekçesi başvuru sahibine on beş iş günlük sürenin bitiminden önce bildirilir.

İlgili kurumlar tarafıma halen cevap vermemiştir gerekli işlemlerin yapılmasını rica ederim.
İSİM SOYİSİM

bimere çalıştıgım kurumda ki yolsuzluklar la ilgili şikayet dilekçe yazdım ama cevap banada gelmedi. kurumda da soruşturma yapılmadı ne yapmalıyım..

PARAPLEJİ 27;

tmm mersi:) bekleyeyim eğer cvp gelmezse bu dilekçeyi kullanayım.

merak etme cevap gelir muhakkak bende çok yazdım hepsinin cevabı geldi sen başvuru numarasını kaybetme:)

aaa bende 26.08 de yazmıştım dilekçe ayın 15'i olmuş o zaman bana bilgi vermeleri gerekmez miydi. başka kurumlara yazmışlar dilekçenin akışı sorgulama sayfasında var. şimdi ben 30 gün mü beklemeliyim yoksa 15 gün geçti diye yazmalı mıyım:S

love yazılı cevap istedin mi? istediysen yazılı cevap gelir. ben yazılı istemiştim adrese cevabı geldi. onu sen dilekçende belirtmelisin.

konuyla ilgili tarafıma bilgi verilmesi demiştim ama yazılı diye ayrıca belirtmeli miydim ???

merak ettim bimere ne için başvurdunuz ki..sadece merak başka bişi değil :D

Ben engelli kimliği almak için engel oranımı belirtir rapor almak için hastaneye gittiğimde 200 tl ücret almışlardı bunun yasal olup olmadığı konusunda bilgilendirilmek istemiştim.

sorgulamamda yazan bu.bu ne demek?

Başvuru Türü Gönderen Kurum Gönderme Tarihi Alan Kurum
Dilekçe Hakkı BİMER 16.09.2010 ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI
Dilekçe Hakkı ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI 20.09.2010 SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI
Dilekçe Hakkı SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI 20.09.2010 PRİMSİZ ÖDEMELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Yapılan İşlem(ler)
İşlem Yapan Kurum Yapılan İşlem İşlem Tarihi
PRİMSİZ ÖDEMELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Dosyaya Kaldırıldı (İşlemi Bitti) 23.09.2010

Bimer tarafından dilekçenin ilgili kuruma ulaştırıldıgını ve işlemin tamamlandıgını yani dilekçenin ilgili kurum tarafından değerlndirildiğini ve dilekçenin dosyasına kaldırıldıgını söyluyor...İşlemin bitmiş geriye sana cevap yazma kısmı kalmış. Zaten cevabı da göndrmişler güya...

evet maalesf.bir söz var burada yazmak istemiyorum.ney neyi ısısrırmı hesabı yapıyorlar.alacagım varsa elbet birgün hesaplaşırız cnm.burada olmasada...ben yanlış bişey yapmadım çünkü.onuda burcu ilerde sorun yaşamasın 18 yaşına girince diye temizlemeye çalışacagım.sonra kendi reşit olunca bağlanmak istediğinde onda bu sefer sorun çıkartırlar.işleri belli olmuyor.adil davranıldığını düşünmüyorum çünkü..
güven teşkil etmiyorlar.

burcu ilhan;

bende böyle bişe çıkmıyo daha doğrusu hiçbişey çıkmıyo.. neden acaba:(:(:(:(

hakanaca;

yok hepsini denedim ama olmadı. Başvuru Tarihi: / Başvuru Sayısı girmeme rağmen onun dışında başka sayfa açılmıyo:(:(:(

30.12.2010 tarihi itibari ile bende baktım bimer e kapalı sorgulamada kapalı

vallahi yazsanız ne olcak sizin yazdınızı alıp kuruma aynen yolluyorlar kurumda kişiye cvp yazıldı diyor sorun neyse o nu yazıyorlar sosyal hizmetler genel müdürlüğüne o kadar yazdım aynı şeyi konuyla ilgisi olmıyan notu gönderip duruyorlar. bence bide akip deneyin ap parti iletişim merkezi

cevap mutlaka gelir genelde herkes aynı hakları gazb edildiği için cevapları hazırdır merak etmeyin
saçmada olsa cevap geliyor boşuna uğraşmayın

Üst Alt