Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

BİMER'e dilekçe göndereceğim, ama 'GSM' alanı doldurulmalı diyor. GSM nedir?

Konular
21
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar bimere dilekçe gönderecem ama gsm alanını doldurmam gerekiyor aranızda gsm nin ne olduğunu bilen var mı

bende hemen hemen her hafta yazıyorum bu bimer e ama cevap gelmiyor geri dönüş yapmıyorlarmı e-devletdende baktım ama oraya gelen bişey de yok :s çok sık yazıyorum diemi cevap vermiyolarki :d

yazdığınız konular bilgi edinme kapsamı içerisinde olmalıdır.bu konuları ihtiva etmiyorsa,belki o yüzden cevap vermemiş olabilirler.

bizim bilgi edinmeden çok şikayet, istek (en son kamuya işkur üzerinden engelli alımı neden hala devam ediyor dedim ömss nin amacı ne dedim cevap yok) birde ekledim neden cevap vermiyorsunuz siz cevap verene kadar artık haftada bir değil hergün yazıcam dedim di esaretin bedeli filminden esindim adamlar bıkıp cevap vermek zorunda kalack sonunda :p

esaretin bedeli güzel film de ancak bimer'i de ayağa düşürmemek lazım diye düşünüyorum. bence gönderme sıklığınızdan ve kurduğunuz cümlelerden kaynaklanıyordur. ben şimdiye kadar bimere gönderdiğim tüm meillerin olumlu ya da olumsuz cevabını aldım.

führer;
arkadaşım böyle yapınca cvp vericeklerinimi zannetiyorsun..
bence boşuna onlarıda oyalama ve çoçuksa davranışlar yapmayın.. sonuçta daha ihtiyaçı olan birisinide engelliyorsunuz..

okaneren;
bu cümlenin nesi eksik, edebiyat okumadık kafiye uyumuna uyaklara dikkat edelim. '' kamuya işkur üzerinden engelli alımı neden hala devam ediyor, ömss nin amacı ne'' küfür yok hakaret yok gayet anlaşılır net bir soru. en son 10 gün önce falan yazdım, bimer i inceledim yılda bir yazana cevap veririz ayda 2-3 kez yazana cevap vermeyiz diye bir şeyle karşılaşmadım :s

SmhGwz;
engellilerin sorunlarını yetkililere soruyoruz bunun çocukca davranmakla ne alakası var? bimer in amacı bu kurulma amacı bu, hasta bezi nerden alınır gibisinden saçma bir soru sormuyoruz sonuçta kurumu oyalayalım. hergün yazcam artık dedim bimer'e ama hergün yazmıyorum, orada hergün yazdığım anlaşılmasın.

“Bimer’i arıyorum yasal hakkımı kullanıyorum!
BİMER ile oluşturulan sistem sayesinde vatandaş ile devlet arasındaki iletişim kanallarının tümü açık tutularak müracaatların her zaman ve her yerden yapılabilmesi yanı sıra, müracaatlara cevapların da hızlı, etkin ve daha ekonomik bir şekilde verilebilmesine imkan sağlanmıştır.

bu cümlelre bimer den alıntı.

Üst Alt