Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

BİMER'e yapılan başvurular ne şekilde cevaplanır?

Konular
152
Reaksiyonlar
1
bilgi edinmek icin bimer e online başvuru yaptım.bunun cevabı e posta olarak mı gelir yazılı olarak posta yolu ile mi gelir.tesekkür ederim.

BİMER şikayet ve ihbar yeridir.
BİMER'e ne gibi online başvuru yaptın?
,, neyin bilgisini almak için?
Kusura bakma sorduğum için☺

kaderimsee çekerim..

BİMER'e yapılan başvurular 4982 sayılı Bilgi Edinme Kanunu çerçevesindedir. Pratikte başka amaçlarla da kullanılabilmektedir.

Talebinizin cevabını ne şekilde almak istersiniz şeklindeki soruya nasıl yanıt verdiyseniz o şekilde yanıt gelir. Her durumda takip numarası üzerinden izleyebilirsiniz...

hozgul cevab ınızı ne şekilde almak istersiniz diye bir soru yoktu sadece e posta ve telefon istiyor başvuru yaparken.ayrıca isim soy isim tc il ilçe yani adreste istiyor.ama yapmıs oldugum başvuru online yani elektronik ortam da yapılan başvuruya e postayla mı vevap gelir onu merak ettim.

E posta adresinize cevap geliyor. Bunun icin mailinize göz atın arada . Bimer sayfasından da başvurularım kismindan da takip edebilirsiniz. Süreci takip edebileceğiniz en sağlıklı bu iki yoldur.

Evet e-posta adresine gönderilecektir.

@kaderimsee çekerim..

Haklısınız...

Şimdi baktım, o kısım kaldırılmış. Eskiden vardı. Bu durumda e-posta ile gelmesi gerekir.

ben cimere yazdım maddi yetersizlik borçlar vs. bugün ilçe kaymakamlığından arandım buyrun gelin dediler sosyal yardımlaşmaya başvurum gelmiş ben imzaladım gerekli evrakları işlemleri tamamlayıp vericem. bir faydası olurmu bana ilginç geldi 1 hafta içinde aranmam hayra alamet mi sizce?

shuul111 Evet... onlar da yazıyı zaten ilgili makama gönderiyorlar. Bunun icin kısa sürede gelişme göstermesi gayet normal ama netice bu kadar sevindirici oluyor mu işte bu bazen hüsran...

borç ödeme gibi hizmetleri varmı kredi borçları vs. :)

shuul111 Bildiğim kadarıyla yok ama ne olur bulunduğunuz maddi duruma ve başvurunuza binaen yardim ettik diye olsun elinize bi 500 tl verirler tamamdır derler dosya kapanır. Neticeyi bildirirseniz merakımı giderirsiniz...

Üst Alt