Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bimer'e yapılan şikayetler ne kadar etkili olur?

bulent_06

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Bimere bir konuda şikayette bulunsak dikkate kimler tarafından alınır bir sonuç alabilirmiyiz

Arkadaşlar Başbakanlıktan açıklama geldi Bilginize ;

Kurumumuz taşra teşkilatı personel ihtiyacına binaen KPSS-2016/6, KPSS-2016/7, Açıktan Atama Kurası, E-KPSS, İstifa Sonrası Yeniden Atama Kurası, Devlet Hizmet Yükümlü Kurası ve KPSS 2012/5 (yargı kararı gereği) yapılan alımlar sonucu Yerleştirilmesi yapılan adayların güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucu ile ilgili olarak gerek Kurum telefonları ile gerekse de Bimer, Cimer, SBN ve Bilgi edinme kanallarından Başkanlığımıza yoğun şekilde soru geldiğinden ve bu durumun Kurumumuz Merkez Teşkilatında iş yoğunluğunu artırdığından aşağıdaki açıklama zaruriyet doğurmuştur.

Söz konusu alımlar ile yerleştirmeleri gerçekleştirilen personelden istenilen güvenlik soruşturma ve arşiv araştırma formları Başbakanlığa gönderilmiş olup Başbakanlıktan güvenlik soruşturması sonucu beklenmektedir.

Başbakanlıktan cevap geldiğinde işlem başlatılacak veya Kurum web sayfasından gerekli duyurular yapılacak olup, web sitemizin takip edilmesi gerekmektedir.

Kaynak ; EKPSS ile atanıp göreve başlamayanlar için açıklama | Haberler > EKPSS

Evimin bulunduğu cadde de yolda problem vardı.Ben belediyeye birkaç defa başvurdum ama yapmadılar. Bende BİMER e şikayet ettim, yolda tekerlekli sandalyem ile gidemiyorum, belediyede yolu yapmıyor dedim. Şikayet ettikten 10 gün sonra falan belediyeden tarafıma yazı geldi, yol en kısa sürede yapılacak diye ve aynı gün yolu yaptılar.
Ben şimdiye kadar bir kere başvuru yaptım BİMER e ve işe yaradı, sizde başvurun en azından bişey kaybetmezsiniz.

BİMER den cevap gelir tamam doğru da. Yapılan açıklama da yazıyor zaten BİMER cimer SBN ye yapılan itirazlar kurumda is yoğunluğu yapıyor diye. Bunun başka bi açıklaması yok. Bekleyeceğiz

Ben otomobil bayisini şikayet edecem gizli ayıplı otomobil satıyorlar diye sonuç çıkarmı

kesinlikle çıkar ama tabi mahkemeye gitmeniz lazım önce bayiye konusun arabayı değiştirmezse hemen mahkemeye

olumlu olumsuz bilgi dönüşü yaparlar , ciddi sorunlarınızı bu sisteme başvurup hızlıca çözümleyebilirsiniz.

bimere yazarken dikkatli yaziniz
İftira yalan kötu v.b yazilmasin.ceza olur.
Bulundugun ilin savciligina gider.arastirma orda baslar.

İftira felan Yok mahkeme bilir kişi atadı bilir kişide gizli ayıplı diye rapor verdi belgeler elimde ben sadece şikayet sonucu bi sonuç alırmıyım

bimer/cimer yazdığınız şikayetler ilgili kuruma aynen gönderilir başkada bişi olmaz arkadaşlar

Şikayeti okuyan memurun doğru yönlendirmesi de önemli, adam ya da kadın neyse "yazıda geçen engelli ifadesini görür görmez, metnin tamamını okumadan Valilik makamına gönderebiliyor, ondan sonra da haliyle çözüm süreci uzuyor.

Ben eski avukatım olan emekli hakimi Ankara barolar başkanlığına şikayet edip hakkında soruşturma açtırdım ve bimer e bu konuyu yazdım.
Hakim hakkında disiplin cezası açıldı hem kanun hem devletin tüm kurumlarını kullan sonuç alırsınız.

Ben hem mahkeme actım hem de bimere baş vurdum kendi maduriyetim giderilmesi ve başkasınında zarar görmemesi için

Ben hem mahkeme actım hem de bimere baş vurdum kendi maduriyetim giderilmesi ve başkasınında zarar görmemesi için
hem kanun yolunu izle hem devlet kurumlarını bu konuyu yaz ayrıca sosyal medyadan bunları rencide et satışları dursun bitir bu pislikleri hakkını sonuna kadar ara yoksa yarın başkasının canını yakarlar.

Üst Alt