Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bimer'e yazdığım sorunun cevabını nasıl göreceğim?

sarasota

Aktif Üye
Konular
49
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar bimere edevlet üzerinden başvurdum şuan kontrol ettiğimde sırayla bir sürü kurum adı yazmışlar ama daha cvp yok acaba cvp ta aynı yerdemi görülecek soru sorup cvp alanlar yazarsa sevinirim

hangi kurumlar ortalama 15 günü bulur cevap almam mail yada telefon ederler ekran görüntüsü koyabilirmisin tc koyma ama dikkat et..

arkdaşlar bimer e yazdığınız vakit, takip numarası gibi bir numara verir sistem, dolayısıyla takip no ile yazının nereye gittiğini görebilirsin.

+eğer defalarca yazdıysanız dikkate almıyolar diye biliyorum ben..

Başvuru №

Tarih

Gönderen Kurum

Alan Kurum

06.05.2014 www.turkiye.gov.tr BİMER
07.05.2014 SEYHAN KAYMAKAMLIĞI İLÇE SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞI
07.05.2014 BİMER ADANA VALİLİĞİ
07.05.2014 ADANA VALİLİĞİ SEYHAN KAYMAKAMLIĞI
07.05.2014 ADANA VALİLİĞİ SOSYAL GÜVENLİK KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ

Ben Beyaz masaya yazdım bizimle alakası yok konunun dediler..

işte benim sorum şu cvp buranın altınamı geliyor ve ne zaman gelir

dosyan adana valiliğince ilçe sosyal yarıdmlaşmaya gönderilmiş ki dosya burda kalır burdan cevap gelir
2.birde sgk gönderilmiş burdanda bazı birimlere gidebilir burdanda cevap gelir maddi yardım ve sigorta ile alakalı bir dilkeçemei yazdın

cevap muhtemelen mail adresine gelecektir arkadaşım.. bir ihtimalde ev adresine.

sarasota;

kafana takma cevap mailine geliyor biraz vakit alabilir ama gelen mesaj nezaketen ayıp olmasın diye :)

benim sorum eşim esnaf ve bağkurlu bağkurada borcumuz var ödeyemedik son çıkan yasaya göre ben rapor alıp 2022 den faydalanabilirmiyim diye vakıfa başvurdum müdür ün bana dediği yararlanırsın oldu ama ben emin olamadığım için forumda sordum gene net bir cvp alamayınca en güzeli bimere sorayım dedim

Üst Alt