Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bimer'e yazdığım sorunun cevabını nasıl göreceğim?
arkadaşlar bimere edevlet üzerinden başvurdum şuan kontrol ettiğimde sırayla bir sürü kurum adı yazmışlar ama daha cvp yok acaba cvp ta aynı yerdemi görülecek soru sorup cvp alanlar yazarsa sevinirim
06.05.2014 www.turkiye.gov.tr BİMER
07.05.2014 SEYHAN KAYMAKAMLIĞI İLÇE SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞI
07.05.2014 BİMER ADANA VALİLİĞİ
07.05.2014 ADANA VALİLİĞİ SEYHAN KAYMAKAMLIĞI
07.05.2014 ADANA VALİLİĞİ SOSYAL GÜVENLİK KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ
dosyan adana valiliğince ilçe sosyal yarıdmlaşmaya gönderilmiş ki dosya burda kalır burdan cevap gelir
2.birde sgk gönderilmiş burdanda bazı birimlere gidebilir burdanda cevap gelir maddi yardım ve sigorta ile alakalı bir dilkeçemei yazdın
benim sorum eşim esnaf ve bağkurlu bağkurada borcumuz var ödeyemedik son çıkan yasaya göre ben rapor alıp 2022 den faydalanabilirmiyim diye vakıfa başvurdum müdür ün bana dediği yararlanırsın oldu ama ben emin olamadığım için forumda sordum gene net bir cvp alamayınca en güzeli bimere sorayım dedim