Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar arkadaşlar, pimi çekilmiş bomba gibiyim, neden?

[NirvaNa]

Üye
Konular
62
Reaksiyonlar
51
Gün içerinde bu tür duygulara fazla kapılıyorum öfke mi nedir stres mi denir sinir mi denir bunun hakkında yardımcı olabilecek varmı

Üzücü bir olay yaşadıysan strese girmen sinir olman normal hissiyatsız kalsaydın garip olurdu ?

Zeki gençlerin yaptığı en iyi 7 şey adlı kitapta eğer sinirleniyorsanız bunun altında 3 duygudan biri vardır: korku utanma incinme. Bu duyguyu yakalayabilirsiniz kişi öfkesi geçer diyor.

Ayrıca sürekli öfke depresyon belirtisidir.

@osmangazi, bendeki sinirin sebeplerini yazmışsın.net söylüyorum bendeki öfke patlamaları anca hastanede vurulan iğne ile geçiyor.evde tabak çanak sürekli fırlatır kırarım.yada kendimi döverim.yok hicbirsey şifa olmadı bana.

@çılgın bipolar,

Bunu bilmeden söylüyorum ama, o anların video ya da ses kaydı olsa, bunları sürekli izlemek psikolojine nasıl gelir sence? Kendi farkındalığın açısından bir anlam ifade edebilir mi? @[NirvaNa]

Öfke kontrolü ile alakalı herkesin bir kovası var ve kova dolduğunda herkes öfke patlaması yaşar deniliyor. Bazısının kovası hızlı bazısının yavaş dolarmış. Kovayı doldurmamanın yani öfke patlamalarını engellemenin yolu cevap vermekmiş uygun bir dille, susmamak gerekiyormuş.

@çılgın bipolar,
2 evliliğimi mani döneminde yaptım demiştin manide iken kişi sevdiğini falan sanıyormuş bu konularda yanlış karar verebiliyormuş .

@çılgın bipolar, evet manide iken bende birine aşık olduğumu sanmıştım hatta zırt pırt evine gittim rahatsız ettim .😁

Kendi farkındalığın açısından bir anlam ifade edebilir mi? @[NirvaNa]
ben farkındalığının dışarda ki bireylerin ki kadar olduğunu düşünüyorum yanlız mani dönemi hariç

@çılgın bipolar,
Form daki Mesajlarınızı takip ediyorum sağlık yönündenden bi hayli şikayetçisiniz ben sağlık tarafında nevrozlarınızın olduğunu düşünüyorum bir diğeri ise hastalık hastasıda olabilirsiniz bunlar benim düşüncem

Üst Alt