Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar atağı geçmişim var. Rapor alabilir miyim?

fuhrer1

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
2
2017 yılında bir atak 2018 yılında bir bipolar atağı geçirdim. Sağ bileğimi 4 defa sol bileğimi 4 defa çizdim jiletle. Önlisans mezunuyum. Önlisans kpss bana çok zor geliyor. Kayseri'de yaşıyorum. 5 yıl geçti nerdeyse engelli raporu alabilir miyim sizce? .Engelli kpss de şansımı denemek istiyorum. Yazanlara şimdiden teşekkür ederim.:cool:

Hemen alamayabilirsin psikiyatri doktorlar işi sıkı tutuyor engelli raporu söz konusu olunca . Geçmişini ataklarını kronik olduğunu anlatırsın yinede en az 5- 6 ay takip isteyecektir biraz sabır işi. Düzenli kontrolüne gidersen bir sonraki engelli kpss ye almış olursun bence raporu

Psikiyatri doktoruna konuş sınavdan önce alirsin

Engelli raporu için geçmişe değil şu an ki durumuna bakarlar o ataklardan sonra bu güne kadar ki durumun nasıl ilaç kullandınmı 5 yıl boyunca atak geçirdin ama sonra düzeldin ve şu an iyiysen vermeyebilirler şansını dene yinede.

fuhrer Kayseti şehir hastanesinden tekrar muayene ol malısın geçmiş dönemdeki kullandığın ikac rapirlarınıda yanında götür doktora göster kifsrklı bir tanı girmesin.Erciyes üniversitesi ne gidecek olursan orada daha kapsamlı incelerler.zaten bibolar için en düşük oran %40.muayene ve takibini şehir hastanesinde de yap sana tavsiyem raporunu yozgattan cıkart 1 yılı geçmeden puan vermeye bilirler ksgseri şehir hastanesinde Tabiki daha önceki yapılan tedavi de önemli ilac raporu çıktılarını da ne zaman heyete girmeye karar verirsen ver onlarıda mutkaka yanında bulundur.Hastalık öyküsünün 5 yıldır devam ettiğinin şuanda stabilize olsada öyküsünün eski olması puanlama açısından büyük etkisi olur.

Üst Alt