Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar baş ağrısı yapar mı?

sokr@t

Aktif Üye
Konular
99
Reaksiyonlar
235
Başım ağrıyor yoğun bir şekilde fiziksel bir ağrı gibi gelmiyor daha çok sıkıntı stres kaynaklı bir ağrı gibi bipolar olmamın bunda bir etkisi var mıdır?

Bende'de oluyor,tansiyonu ölç anormallik olabilir.

Tansiyonum normalde takıntılıyım biraz baş ağrısı ondan olabilir.

Psikiatrik ilaç içmedim mi bende baş ağrısı oluyor neden olabilir ki ilaçla ilgisi nedir?

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Kirlielmasim, manide değilde normal zamanlarda başım ağrıyor benim ozelliklede ilaç içmedim mi sebebi takıntılar bence onu bunu kafaya takıp başımı ağrıtıyorum ilaçlar uyuşturuyor kafayı az düşünmemi sağlıyor.

Gerilim tipi baş ağrısı olabilir

@Kirlielmasim, 2017 den beri mani denen şeyi hiç yaşamıyorum sürekli depresyondayım acaba gerçekten bipolar mıyım değil miyim diye şüpheye düştüğüm bile oluyor.

Herkesinki farklı ben çok maniye girerim depresyon az sürer ! Lityum la depresyon gitti ama mani deil

Amma lityum kurtardı beni mani için ekstra abilify ve depakin kullandım ! Depakin yeni bıraktım & abililiyi 5 mg 6 ay sonra düşürcez lityum kurtarıcı

Lityum kullanmıyorum antidepresan olarak prozac kullanıyorum takıntılara iyi geliyor.

Bende de baş ağrısı oluyor sebebini bilmiyorum

Üst Alt