Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar birisi vardiyalı çalışabilir mi?

genie

Yasaklı Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
2
Bipolar hastası birisi vardiyalı olarak çalışabilir mi, uyku düzeninin bozulması hastayı olumsuz etkiler mi? Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar var mı aramızda?

Hem ilaç kullanıp hem gece çalışmak nasıl olur bilemedim :confused: Zor olur herhalde .:eek:

Bipolarların uyku, yeme-içme düzenlerinin olması lazım aksi halde atak geçirme olasılıkları artar, ben ilaçlarla ancak uyuyabiliyorum bir de vardiyalı çalışmak mı

Engelli belgesinde çalışma kısıtı kısmında belirtilmemişe hukuken çalıştırılır ama tıbben tavsiye edilmez. Örneğin benim engelli belgesinde bipolar ve boyun fıtığından dolayı ki bipolar bozuklukla ilgili kısıt yok sadece boyun fıtığı ile ilgili ağır yük taşıyamaz kısıtı var. Bu şekilde bir kısıt varsa size o iş yüklenemez.

Teşekkürler arkadaşlar cevaplar için. Ben de zor olacağını düşünüyorum ama çalışmaya da ihtiyacım var. Vardiyasız iş bulmakta mesele açıkçası. dreamfail bir zorlamadan ziyade ben kendi isteğimle çalışmak istiyorum vardiyalı olarak. Evde boş boş oturmak bana daha çok zarar veriyor maddi ve manevi açıdan, bir de bunu tecrübe etmek istiyorum.

Üst Alt