Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bipolar hastası birisi vardiyalı olarak çalışabilir mi, uyku düzeninin bozulması hastayı olumsuz etkiler mi? Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar var mı aramızda?
Bipolarların uyku, yeme-içme düzenlerinin olması lazım aksi halde atak geçirme olasılıkları artar, ben ilaçlarla ancak uyuyabiliyorum bir de vardiyalı çalışmak mı
Engelli belgesinde çalışma kısıtı kısmında belirtilmemişe hukuken çalıştırılır ama tıbben tavsiye edilmez. Örneğin benim engelli belgesinde bipolar ve boyun fıtığından dolayı ki bipolar bozuklukla ilgili kısıt yok sadece boyun fıtığı ile ilgili ağır yük taşıyamaz kısıtı var. Bu şekilde bir kısıt varsa size o iş yüklenemez.
Teşekkürler arkadaşlar cevaplar için. Ben de zor olacağını düşünüyorum ama çalışmaya da ihtiyacım var. Vardiyasız iş bulmakta mesele açıkçası. dreamfail bir zorlamadan ziyade ben kendi isteğimle çalışmak istiyorum vardiyalı olarak. Evde boş boş oturmak bana daha çok zarar veriyor maddi ve manevi açıdan, bir de bunu tecrübe etmek istiyorum.