Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar bozukluğu olanlardan EKPSS'ye hazırlanan var mı?

neyseki

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bipolar bozukluğu olup 2020 Ekpss' ye hazırlanan var mı? Rapor alırken siz de tereddüt ettiniz mi ? Sonradan bir sıkıntı çıkar mı diye düşünüyorum. Bir de nasıl çalışıyorsunuz, zihninizi toplayabiliyor musunuz ? Ortalama kaç puan alıyorsunuz? Unutkanlık vs. Sizde de çok oluyor mu?

Bipolarım bu yıl aldım raporumu. Lisans mezunuyum ama çalışmak çok zor geliyor bir iki tane konu anlatımı kitabım bir de 10 lu deneme setim 6 tanesini çözdüm 40 net civarı çıkarıyorum ama yine de umudu kaybetmemek lazım konular uçup gidiyor bazen ben de öyle 😊 yine de kendimi zorlayıp çalışıyorum o yüzden çalışmaya devam az kaldı zaten umarım herkes sınırlarını aşar ve umduğunu bulur, sevgiler

Ben de bu sene aldım. Ekpss ye ilk defa giricem. 85 puan civarı alıyorum. Çok tekrar yaptım. Ama unutuyorum. Baya kitap da bitirdim aslında. Ama her seferinde hiç bi şey öğrenmemişim gibi geliyor. Lisans bilgisayar mühendisliği mezunuyum . En son 80 civarı ile almışlar. Umarım puanlar daha yüksek olmaz bu sene. Umarım dediğin gibi olur. Bizim durumlar da sıkıntılı. Allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:
Üst Alt