Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar bozukluğun radikal bir tedavisi var mı?

Mete1990

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
6 yıldır bipolar bozukluk hastasıyım kullanmadığım antipsikotik kalmadı ve şuan
İşten yeni cikarildim işte psikolojik belirtiler gosterdigimdem dolayı sanırım durduk yerde çıkış verdiler zaten yok sende panik atak var bence yok sen sakın olamiyosun sinirli ve uyumsuzsun gibisinden iş arkadaşlarımdan laf duyuyordum en sonunda cikarildim ben açıkçası ilaç kullanarak ise gidebiliyorum şuan kullandığım ilaçlar ise şunlar
Depakin 1000 mg
Abilify maintena 400 mg( iğne)
Lithuril 600 mg
Gyrex 300 mg
Ve secita 15 mg kullanıyorum
Ve ben hangi işyerine baslarsam basliyim en fazla 1.5 ay sürüyor bir kısır döngü deyim bunun başka çaresi yok mu iyileşmenin başka yolu yok mu arkadaşlar ilaçlar hemde acayip kilo yapıyor 45kilo da fazlam var inanılmaz bir konsantrasyon bozuklugum dikkat daginikligim var bazen işte olsun özel hayatımda olsun söylenenleri 2.3defada anlayabiliyorum sizce bu ilaçlar uygunmu bana bunların arasında ters olan bir ilaç var mı yorumlarınızı merak ediyorum iyi günler.

Kardeş bilim tam bir tedavisini bulana kar bu ilaçlarla idare etcez mecbur. Çalışmaya gelincede işe başlarken engelli kadrosundan gir normal adamın yaptığı işi yapamayız biz.

[FONT=sans-serif]Lithuril için doktorun düzenli olarak tahlil istemesi lazım bakarsın dozunu değiştirir ya da iptal eder.

Sürekli aynı doktora yazdırmıyorsan gözden kaçabilir, muayeneye gittiğinde belirt bunu bence.[/FONT]

Prayer ilave olarak fazla mı gamsız yapiyo tabiri caiz se insanı salak mı yapıyor sence daha çok ayrıntıya girermisin mesela ben bugün depakinle lithuruli bıraktım azaltmaya gidiyorum.

Mete1990

Depakin öfke kontrolü için şart şizofreni de bipolar da kullanıyor bir nevi acil durum düğmesi gibi.

Lithuril için sleeping beauty nin dediğini yapın tahlilleri doktorun görmesi gerek ona göre karar verir

Üst Alt