Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar bozukluk atak anında jandarmanın olay yerine gelip tutanak tutması..?

s!gMa!

Üye
Konular
54
Reaksiyonlar
14
Arkadaşlar bundan 2 sene önce bipolar bozukluk hastası olarak manik atak geçirdim. Atak geçirdiğimde bi süreden sonrasını hatırlamıyorum en son mahallemizdeki camiye koşmuş içeriye girmeye çalışmış;ama girememiştim sonrasında bilincimi yitirdim.

Bayılma durumu da vuku bulmuş olabilir;ailemden o süreç hakkında net bilgi alamıyorum. Gözlerimi açtığımda hastanede idim ve gergindim.

Caminin bahçesinden alınıp 112 ile hastaneye götürülmeden önce ambulans eşliğinde jandarma da gelmiş ve tutanak tutulmuş (tutanak tutulmuş olduğunu bugün öğrendim ).

Bu tutanak neden tutulmuş olabilir ? ( Birisini öldürmedim ve yaralamadım ! )...

Tahmin yurutuyorum sadece.
Olayin etkisi altinda camiye girip zarar verdigun birsey olabilirmi camiler kamu mali oldugu icin sordum.

2 yıl olmuş bu olayı hiçbir bilgi yok mu

@destkop
Yok içeriye giremedim. Balkon kısmının merdivenlerinden indim,Allah-u Ekber deyip secdeye kapanacaktım ki cehennemin hayya kuyusu gibi bi koku geldi burnuma ellerim dizlerimde kaldı öyle kaldım bi süre sonrasını hatırlamıyorum.

(Dizimde küçük çaplı yaralar felan var dı ondan mıydı acep ? ) veyahutta ailem 112'yi aradıklarından oğlan hastalanmış güç yetiremiyoruz gelin hastaneye götürelim felan demişler ondan da olabilir sanırım ( ?-Bilemiyorum ).

@yalniz06
Jandarma ne yazdı tutanağa diyorum,anneme babama bilmiyoruz okumadık diyorlar.

sana anlatmadıklarına göre yüzleşmeni istemedikleri bir olay olmuştur, bu da belki ailene; "anlatmayın ataklarını ya da depresif dönemini tetikler" diye telkin edilmiştir. gerçeği kabul etmeyi ve bu hastalıkla yaşamayı öğrenin. çünkü bunu kabul etmezseniz diğer insanların dünyasına zarar verebilirsiniz...

RssCip

bu tutanağı bugün öğrenmiştin kimden öğrendin?ne içinmiş Cezamı?

yalniz06

Ceza meza yok bugün bi konuda konuşurken babam ağzından kaçırıverdi :D... 2 yıldır tık yoktu konu hakkında.

@powerthink
Merak güdümden dolayı öğrenmek istiyordum.

RssCip

Ne sonuç çıkarsa çıksın okuyabilecekseniz, ilgili jandarmaya gidip sorabilirsiniz.

Anladığım kadarıyla atak dönemi yaşamışsın girdiğin mekan kamu binası olduğu için kolluk kuvvetler ve aile desteği ile hastaneye sevk edilmişsin . Acil bölümünde müşahadeye alınıp psikiyatri bölümüne yatış sağlanmış iğneler ile sakinleştirici verilip kendini toparlan beklenmiş . Kamu binasında ciddi hasar vermediğin için psikolojik nöbet diye tutanak yazılmıştır. Basit işlem olarak görülmüş tedavinin devamı sağlanmış . Fazla irdelenecek yeri olmadığı için ailen seni üzmemek adına konuyu kapatmış.

anladığım kadarıyla hasta olduğunu anlamışlardır.ceza ehliyetin yok zaten.suçlu olsan tutuklanırdın.suçlu değilsin ki...

Üst Alt