Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar bozukluk başka hastalığa evrimleşir mi?

anonymous

Aktif Üye
Konular
282
Reaksiyonlar
300
1,5 ay önce karma epizot geçirdim ama halen olağanüstü özelliklere sahip olduğum düşüncesi geçmiyor. Acaba bipolar bozuklukta bu kadar süre süre sürmesi normal mi?

özel güç derken nasıl özel güç ben insanlara vesvese veriyorum en çok

@Ahmet T, Geleceği görmek, kalbimin zikrini duymak, çok uzaktaki göremeyeceğim kadar uzaktaki kişilerin konuşmalarını duymak

Doktorum 2-3 yıl önce şizoaffektif teşhisi koymuştu sonra bipolar olarak eski teşhisi yazmıştı. Belki doğru olan şizoaffektiftir

@anonymous,

Geçmiş olsun kardeşim.1 hafta önce bende kotuydum.Olaxinn beni duzelti inşallah sizde toparlanirsiniz.
Bipolar sizoaffektif bozukluğa kayabilir...
Güncel olarak hangi ilaçlari kullanıyorsunuz.

@Ahmet T, üniversite okuyorum hocam ben. af ile geri geldim. o yüzden çalışmıyorum

@Anti PSİKİYATRİ, tam tersine tam verim alıyorum. hiç yan etki görmüyorum. deneme yanılma yoluyla bana etki eden ilaçlar bunlar

Şizoaffektif Bozukluğa evrimleşebilir.
Lakin genelde direk ağır tanı koymazlar, bir çok konuda engel oluşturduğu için...

@Anti PSİKİYATRİ, ben atidepresan içince manik atak geçiriyorum. O yüzden benim için sakıncalı.
sizin rahatsızlığınız neydi?

Paxera 40mg,Aripa 30mg,Olaxinn sabah 10mg akşam 10 mg, Akineton 2mg kullanıyorum.
Atipik Psikoz, OKB)

Her hastalık dönüşür. Psikiyatrik hastalıklar koza gibidir içinden ne çıkacağı belli olmaz.

Üst Alt