Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar bozukluk durumunda savaşta da barışta da muafiyet mi veriliyor?

thebipolar

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
bipolar bozukluktan 2016 senesinde barışta ve seferde askerden muaf oldum. bipolar arkadaşlar da aynı şekilde hem barışta hem seferde mi muaf oldular? merak ediyorum. teşekkürler.

ismira86

size birşey soracağım. ben kendimi iyi hissediyorum. içimde de bir eksiklik kaldı bu durum. ben merak ediyorum acaba gitmek istesek askere beni alırlar mı. barışta seferde muaf dediler. acaba bu sonradan değişir mi.

Askere alacaklarını zannetmiyorum, zira iki uçlu duygudurum bozukluğu ciddi bir hastalık. (Birçok kişi hafife alıyor olsada) Askerlik süre zarfında bir atak geçirebilirsiniz ve sağlığınız olumsuz etkilenebilir. Silah kullanmak zaten çok çok riskli olur. Bunu askeriye göze almaz, sizde almamalısınız.
Vicdani olarak ise, Allah korusun seferberlik olursa beni de kimse tutamaz, ne gerekiyorsa yaparım, anladığım kadarıyla siz de bu düşüncedesiniz. Allah seferberlik nasip etmesin...

Üst Alt