Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar bozukluk hastasıyım. Nasil engelli raporu alabilirim?

dumandan kumandan

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Çoktandır rahatsizdim ta ki bugün canima tak edip psikiyatriye gidene kadar. Bipolar bozukluk teshisi konuldu. Bi kac ilac verdi. Bunlardan birini uzun yillar kullanman gerekecek dedi. Soruma gelince şimdi basvursam rapor alabilirmiyim, yoksa belli bi sure ilac kullandiktan sonra tedaviye cevap verme veyahut vermeme neticesinde mi basvurmam gerek. Simdiden teşekkür ederim.

bir süre ilaç kullanman gerekecek doktoruna danız muhtemelen sana süreli raporda verebilir tabi bu 40 barajına denk gelirmi bilinmez dumandankumandan

merhba herkese geçmiş olsun .... bende 4 yıldır bipolar ım ama 28,06,2016 da doktra gittim bana ilk olarak seroqul 300 mg verde iknci gidişimde depakin 500 mg verdi ...

bir aydır kullanıyrm 2018 deki ekpss girmek istyrm dokturma başvursam bana rapor verirmi cpvplrsanız sevinirm başkada soracağm kmse yok bu konuda deneyim yaşayan vardır ..

forumda bana yardmcı olursanız sırasıyla ne yapacağmı en azında derdimi resmi makamlara nasıl anlatacğmı yazarsnz sevinirm teşekrler

Rapor alma zorluğu!!😞

Merhaba ağabeyler. Rapor için Esenyurt devlet hastanesine başvuruda bulundum gerekli muayeneleri yaptırdım lakin psikiyatrid doktoru bana sadece bir buçuk dakikasını ayırabildi! Ben ne anlatacağımı bile bilemedim. Sonucunda elimdeki evrağa bipolar bozukluk yazdı ve çıkabilirsin dedi.
Bugün de heyete girdim ama sadece girdim orda da bana tek kelime söz hakkı verilmedi. Girmemle çıkmam bir oldu. Bu normal mi. Bana kalırsa sen bu raporu nah alırsın demeye getirdiler afedersin

dumandan kumandan

Yok yok, doktor ve heyetin muamelesi klasiktir! Sen/ben insandan sayılmanın bi gıdım berisindeyiz. Ekselansları bize zaman ayırmaz... Ama karar ne çıkar, bilmek mümkün değil.

dumandan kumandan evet gayet normal davranmışlar dr. Sana bakmaz önüne gelen raporlu ilaçlarına bakar ve yollar kurulda çoğunlukla aynen onaylar

Üst Alt