Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar bozukluk hastasıyım.Tedavi ile işlevselliği değerlendirmesi ne anlama geliyor

Konular
6
Reaksiyonlar
0
1-Tedavi ile işlevselliği tam düzelen
2-Tedavi ile işlevselliği kısmen düzelen
3-Tedavi ile işlevselliği düzelmeyen

bunlar tam olarak nedir bilen var mı? açıklarsanız sevinirim

benim bunlardan anladığım
1-Tedavi ile işlevselliği tam düzelen:
belli bir süre ilaç kullandıktan sonra hastalığı tamamen düzelen ve tekrarlamayan.

2-Tedavi ile işlevselliği kısmen düzelen:
ilaç kullandığı sürece hastalığı düzelen ilacı kesince tekrarlayan.

3-Tedavi ile işlevselliği düzelmeyen:
ilaç kullansada hastalığı devam eden

bu şekilde mi oluyor?

Ben Hangi Gruptayım ?

ben bipolar bozukluk hastasıyım ve heyete yeni girdim
ilaç kullandığım sürece bir sorunum olmuyor fakat ilacı kesince herşey tekrar başlıyor
benim sormak istediğim ben aşağıdaki gruplardan hangisine giriyorum?

1-Tedavi ile işlevselliği tam düzelen : 0
2-Tedavi ile işlevselliği kısmen düzelen : 40
3-Tedavi ile işlevselliği düzelmeyen : 70

2 ye gırıyorsunuz ..çünkü işlevsellıgı tam duzelen bipolar hastası yok. onun için doktor ılacı bıraktırıp tedavıye gerek yok ıyısınız demesı lazım ama yok oyle bırsey varsada mılyonda bırdır buarada çok gecmış olsun nezamandır ı
tedavı goruyorsunuz

2010 dan beri hep kesintili olarak tedavi gördüm en son 19 mayıs üniversitesinde 4 ay sürekli tedavi gördüm rapor için.
dünde heyete girdim acaba %0 gelir mi diye merak ettim aydınlattığın için teşşekkür ederim.

Bipolar rahatsizliginin kesin tedavisi yok ilaclarla atak gecirme engelleniyor ve ömür boyu kullanilmak gerekir muhtemelen %40 1 yıl kontrollu rapor verilir

ben şubat ayında heyete girdim ve atak geçirdiğim için tedaviden sonra değerlendirilecektir yazıyodu raporda. ayrıca 1 yıl kontrollü rapor alırsam ekpss ye girebilirmiyim?

%40 verirler 1 yıl kontrol şerhi koyarlar. ben şizofreniden aldım. sürekli verdi. kontrol şerhide konmadı. maliyede sürekli vergi indirimi verdi. bilginize.

Girebilirsin ekpss ye ..raporuda alırsın kesin. alınca bızıde bılgılendırırsen sevınırız .zaten 1 yıl surelıde olsa suresı bıtmeye yakın sıkıntısız yenılıyorlar bıkere aldınmı gerisi rahat

ben salı günü psikiyatri heyetine girdim sadece 10 gün içindede genel heyete alıcaklarmış beni yani yaklaşık 20 günü bulur raporun çıkması....
birde ben işkura gitmiştim memuriyetle ilgili ordaki adam bana düz kpss puanıylada engelli kadrosuna yerleşebileceğimi söyledi böyle bişey gerçekten var mı?

o konu hakkında bılgım yok ..ama otarz bişeyler varmış sanırım raporunuz çıkınca işkura başvurun ordan detaylı bilgi verirler bellıkı bu konuyu bılen hiç yok arkadaslarımızıda aydınlatırsınız ..

Üst Alt