Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar bozukluk için engelli raporu oranı ne olur?

Konular
13
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaşlar 2010 dan beri bipolar teshisiyle tedavi görüyorum hastanede hiç yatmadım rapor alabilir miyim. Ekpss için nasıl yol izlemeli yardımcı olur musunuz.

Bipolar bozukluktan dolayı rapor alan var mı?

Bipolar bozukluktan dolayı rapor alan varmı?

Ademb.13

Arkadaşlar ve rapor alan varsa İstanbulda hangi hastaneden alınabilir

Vermiyorlar artik psikologlar vay yatacaksin vay elektro sok gircen filan diye basindan atiyorlar

Engelli raporu almak ne kadar sürer?

Öncelikle herkese Merhaba arkadaşlar ben bipolar bozukluk tedavisi görüyorum Ekpss girmek için rapor alacağım şimdi basvursam rapor başvurulara yetişir mi siz ne kadar zaman da raporu aldınız

Hastalığa göre değişiklik gösterebilir ancak bugüne kadar aldığım raporların hiçbiri 15 günü geçmedi.. Eğer belirtiler alenen ortadaysa aynı günde alabilirsin,bipolar bozuklukta süre değişken olabilir VE SINAV BAŞVURUSUNA HER HALÜKARDA YETİŞTİRİRSİN.

Rapor süreci

Slm herkese bugün heyet raporuna başvurdum bir ay sonrasına heyeti girmek için gün verdiler bu normal mi bide heyet gorundukten sonrada bekleyecek miyim bilgisi olan paylaşabilir mi şimdiden teşekkürler

yok sıkıntı olmaz heyete girdikten sonra raporunu alırsın

raporu almak bir hafta on gun ama randevu almak minimum 5 ay. bazı klinikler randevulu calisiyor. ornegin KBB'den de rapor alacaksaniz diyor ki en erken isitme testi icin 1 ay sonraya gun veriyorlar. psikiyatri klinigi de randevulu calisiyorsa onu onceden sorup ogrenmek lazim. ben 4 temmuz'da basvurmustum 5 aralik'ta rapor icin gun verdiler.

Selam arkadaşlar ben sayfada yeniyim ben en az iki aydır şişli etfal hastanesinden arac alabilir rapaoru icin randevu almaya çalışıyorum bir türlü alamadim bu konu hakkinda bana bilgi verebilirsiniz nereye başvurmam gerekiyor.

başka hastaneleri deneyin. örneğin istanbul eğitim ve araştırma hastanesi osmaniye polikliniği internetten ertesi güne randevu verir.

öncelikle google'a samatya eğitim ve araştırma hastanesi osmaniye polikliniği heyet raporu yazın.çıkan linge tıkladığınızda heyet randevu sayfası açılacak. ancak bu işlemi pazar-salı-perşembe akşamları saat tam 20:00 yapın. o gün ve saatlerde Aktif hale gelir.30 kişi kontenjanı var. ertesi güne randevu alın.

randevuların uzun ya da kısa sürelı olması yaşadıgınız yerdeki hastanelerın eleman durumuna ve yoğunluguna göre değişir bana 15 gün sonrasına randevu verdıler heyete girdim raporumuda 1 hafta içinde aldım.

Samatya hastanesinden salı gününe aldım çokta kolay oldu özgür beyin tavsiyesiyle.

selam arkadaşlar yarın arac icin rapor almak içi dilekce yazılacakmış bana dilekce de ne yazacagımı söleye bilirmisiniz

Sağlık kuruluna girdim. Raporun verilmesi kaç gün sürer?

Bugün sağlık kuruluna girdim,içerde adımı söyledi ve şu şu şu hastalıkların var doğrumu diye sordu kurul başkanı, doğrudur dedim,barkod verdi o tarihte gel al raporunu dedi ve çıktım 15 saniye anca sürdü ,sağlık kurulları hep böyle midir bişey sormazlarmı ? Birde Mart 19 tarih vermişler rapor yazımı 40 gün sürer mi ? Tecrübeli arkadaşlar yorum atarsa memnun olurum tesekkürler

murat6411
size baya soruda sormuşlar :) genelde 1 ay 40 günde gelin alın diyorlar ama hastanesine görede değişiyor.

Sana gene soru sormuşlar bizim yüzümüze bakmazlar bile. Girdigimizle çıkışımız bir olurdu
Ben heyete girdiğimde ki sayısız kez girdim bir hafta sonra gel al diyorlardı. Her ilin farklı oluyorsa bilemem

Rapor almak neden bu kadar zorlaştı,sabah 09 dan 16 ya kadar önce vesikalık resim çekil,10 doktora kontrol,son heyete çık, yarın hazır sağlık raporu 🙁

20 Ekim'de randevu almıştım ,Ocak 19 gittim sağlık kuruluna, 3 günde poliklinikleri anca bitirdim ,Şubat 13 heyet günü verdiler ,girdim 15 saniye ancak kaldım heyette Mart 19 gel al raporu dediler, bakalım hayırlısı bekleyecez

Engelli raporu

Sonunda bipolardan yüzde kırk raporu aldım şimdi sıra ekpss ye basvurmada biraz uzun bu süreç değil mi

Üst Alt