Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar bozukluk için hangi ilaçları kullanıyorsunuz?

s!gMa!

Üye
Konular
54
Reaksiyonlar
15
Benim kullandığım ilaçlar değişiyor genelde en son kullanmakta olduklarım.

Depakin 1 000 mg ( duygu durum düzenleyici)
Ritalin 10 mg (dikkat eksikliği için)
İgnis 10 mg (antipsikotik)

KİMSENİN İLACININ KİMSEYE EMSAL OLMADIĞINI, HANGİ İLACIN HANGİ DOZDA KULLANILMASI GEREKTİĞİNİ SADECE VE SADECE UZMAN DOKTORLARIN SÖYLEYEBİLECEĞİNİ LÜTFEN AKLINIZDAN ÇIKARTMAYIN.

BU TÜR İLAÇ İSMİ PAYLAŞIMLARI SADECE VE SADECE BİLGİ PAYLAŞIMI BABINDADIR.

AMAN, AMAN, AMAN! BİRİNE İYİ GELİYOR DİYE İLACINIZI, DOZUNU/DÜZENİNİ DEĞİŞTİRMEYİN. DOKTORUNUZ NE DERSE O!

Not: konunun önemine istinaden büyük harflerle yazdım.

Bipolar Hastaları Hangi İlaçları Kullanıyorsunuz?

Pipolar hastaları hangi ilaçları kullanıyorsunuz ve engelli rapor oranınız nedir?

- Teşhisim Bipoloar Affektif Bozukluk Rapor Oranı %40
- İlaçlarım Depakin 1000 Mg ve Largactil 50 Mg

Prozac, Faverin, Dideral, Akineton, rivotril ve risperdal kullanıyorum

Sabah

1 tane 6mg İnvega
1 tane 25mg Lustral
2 tane Lithuril

Akşam

3 tane Lithuril

Uyku problemim olunca : Gyrex (yarım)

beberuhi

6 ilaç ve bunların içinde rivotril ve akineton var. Nasıl hissettiriyo bu 6 ilaç çok yamultur sanki...

Limooon

rivotrili sabah 2 damla akşam 2 damla olarak kullanıyorum akinetonu ise sabah yarım şeklinde kullanıyorum bu ikisi 4 aydır hayatımda doktor kontrolünde ve az dozlarda aldığım için pek etkilemedi diğer 4ünü 5 senedir kullanıyorum özellikle risperdal ve faverin çok kilo aldırdı mesleğim fitness eğitmenliği olunca bi de şu an büyük bir çıkmazdayım. doktorumdan ilaçları değiştirmesini istedim bana 2 seçenek sundu sağlığın mı önemli yoksa mesleğin mi diye ben de mecbur sağlığımı seçtim.

Sürekli uykum geliyor bu aralar ilaçtan falan da değil ilaç aynı ilaç neden acaba ?

Son düzenleme:
11 saat uyku yetmiyor mu ? 12 saat uyu o zaman .

ben dedıklerınızın hepsını kullandım bende işe yaramıyo etkı etmıyo

Ne kullandın peki ör lityum valproat kullandın mı

Anafranil,lityum,invega bipoların bel kemiği

Üst Alt