Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar, aramızda bipolar bozukluğundan yeni rapor almış arkadaşlar varmı acaba? Rapor yüzdeleri nedir ve rapor verirken ne gibi kriterleri göz önünde bulunduruyor?
Merhabalar okb genel bir kavram sizin hastalığınız nedir? Ben yaklaşık olarak 20 yıldır bipolardan muzdaripim lithuril, seragualer, lamictal ve dideral kullanıyorum yaş gittikçe dahada zorlaşıyor mücadele azmi düşüyor
Geçmiş olsun. Bipolar bozukluktan genelde %40 ve üzeri verebiliyorlar. Kronik ve psikozlu vs. kriterlere de bakıyorlar. Raporu Eğitim ve Araştırma hastanelerinden veya Tıp Fakültelerinden alın ki ilerde emeklilik, vergi iadesi vs. imkanlardan daha iyi yararlanın derim.
Slm arkadaslar aranizda bipolar obsesyonal ve aksiyede hasdasi olan varmi benim merak ettigim bu uc hasdalik ayri ayri rapor veriliyormu bilen lutfen bilgilerini baylassin bir hafda sonra heyede girecegim ne yapmam gerek yardim edin