Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar bozukluk için hangi oranda rapor verilir?

Baybipo

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Selamlar, aramızda bipolar bozukluğundan yeni rapor almış arkadaşlar varmı acaba? Rapor yüzdeleri nedir ve rapor verirken ne gibi kriterleri göz önünde bulunduruyor?

merhabalar bende okb var bipolar yüzdelerini pek bilmiyorum ama gecmıs olsun . kaç yıllık bipolar var ilaçlarınız neler

Yaklaşık olarak 20 yıldır var, lithuril,seragualer,lamictal ve dideral kullanıyorum

Merhabalar okb genel bir kavram sizin hastalığınız nedir? Ben yaklaşık olarak 20 yıldır bipolardan muzdaripim lithuril, seragualer, lamictal ve dideral kullanıyorum yaş gittikçe dahada zorlaşıyor mücadele azmi düşüyor

Geçmiş olsun. Bipolar bozukluktan genelde %40 ve üzeri verebiliyorlar. Kronik ve psikozlu vs. kriterlere de bakıyorlar. Raporu Eğitim ve Araştırma hastanelerinden veya Tıp Fakültelerinden alın ki ilerde emeklilik, vergi iadesi vs. imkanlardan daha iyi yararlanın derim.

merhabalar tekrar okb nin dini takıntılar çeşidini yaşıyorum anlatılması zor cok zor

Gizem& Hayrettin biraz açar mısınız takıntınızı biraz ilginç geldi Allah cc şifalar versin yani birkaç örnek ile

Slm arkadaslar aranizda bipolar obsesyonal ve aksiyede hasdasi olan varmi benim merak ettigim bu uc hasdalik ayri ayri rapor veriliyormu bilen lutfen bilgilerini baylassin bir hafda sonra heyede girecegim ne yapmam gerek yardim edin

Arkadaslar bilin yokmu cevep yazin her hasdalik ayri ayri rapor veriliyormu psikyatri 3 hasdalikdan jeyete girecegim yardim

Psikyatri hasdasi kimse yokmu lutfen yazin bilgisi olanlar

Üst Alt