Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar bozukluk için sürekli rapor aldım. Vergi indirimi de sürekli olur mu?

arthur08

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba,ben bu hafta sağlık kuruluna girdim ve yüzde 40 sürekli bipolar bozukluk raporu aldım,
şimdiye kadar okuduğum tüm forumlarda bipolar bozukluğa sürekli rapor verilmediği yazıyordu,acaba işe başladığımda vergi indirimine başvurduğumda benden her yıl tekrar rapor mu isteyecekler ?

lütfen cevaplarınızı bekliyorum.

Maliye bakanlığının Son söz.
Orası SÜREKLİ derse
tekrar her yıl rapor Almana gerek kalmaz.

ama önce vergi indirimine başvurman gerek çalışıyorken.
Ondan sonra raporun onay için Ankara ya maliye bakanlığına gidecek.

bipolar sürekli rapor ???

merhaba arkadaşlar,bipolar bozukluktan yüzde 40 rapor aldım,raporda sürekli yazıyor,işe girdiğimde bu raparu 1 yıla mı düşürecekler ?

arthur08

Rapor sürekliyse neden 1 yıla düşürülsün ki. Rapor sürekliyse süreklidir... Muhtemelen vergi dairesi de sürekli olarak vergi indirimini onaylayacaktır.

son durum nedir ? , bende yarın gidiyorum pisikiyatri rapor oranı yazacak sürekli olması önemli tabiki
, 3.5 yıldır rapor yazacak hastanede düzenli kontrollerim var.

[FONT=sans-serif]@arthur08[/FONT][FONT=sans-serif]

Arkadaşım benimde % 58 sürekli engelli raporum var bipolar ve obsesif bozukluk var bende ilk başvurduğunda vergi indirimini sürekli vermez maliye 1 yıl kontrol koyar 1 yıl sonra tekrar rapor alırsın maliye ona göre karar verir banada öyle oldu ben 1 yıl sonra kontrol aldım yine % 58 sürekli idi raprum fakat bu sefer raporumda süreğen kronik işaretli idi ve maliye vergi indirimimide sürekli verdi inşallah sanada sürekli vergi indirimi almak nasip olur[/FONT]

sabır göstereceğiz zaten 3.5 yıldır takipli hastayım bir yılda sürekli olması için bekleriz , tecrübeni palaşıp bilgilendirdiğin için teşekkür ederim

Aynen ya. Bu konuda bana tecrübesini aktaracak birisi var mı acaba ?

11 yıldır tedavi görüyorum. Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde 2008'den beri takipliyim.

Bipolar ve Psikopati teşhisiyle %40 engelli raporu aldım.

Vergi dairesini aradığımda ''Temmuz ayında sonuçlanacak '' dediler.

Nasıl bir sonuç alırım acaba ?

Üst Alt