Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar bozukluk için Süreli rapor mu Sürekli rapor mu verilir?

Konular
28
Reaksiyonlar
0
bipolar hastalarına süreli rapormu veriliyor yoksa süreklimi sürekli alan varmı yorumlarınızı beklıyorum

Son düzenleme:
pipolara 1 yıl süreli veriliyor şizofreni sadece sürekli veriyorlar

Bipolar hastalığına % kaç rapor verilir?

Bipolar hastasıyım 6 aydır tedavi görüyorum lituril 300 depakin 500 invega 6mg seraqual 100 kullanıyorum ekim ayında sağlık kuruluna gireceğim oran ne olur

Tam emin olmamakla beraber, kronik olan psikiyatrik rahatsızlıklara en az %40 veriliyor diye biliyorum

vergi indirimi

bipolar hastasıyım %40 engelli raporum var vergi indirimi için başvursam ankara raporumu düşürürmü?

Bipolar bozukluk için hangi oranda sağlık raporu verilir?

Merhabalar, 2012 yılından beri bipolar tedavisi görüyorum, daha doğrusu 2013 yılından çünkü ilk yıl farklı tanılarla birçok ilaç kullandım, o dönemden şimdiye tedaviyi çok aksatarak devam ettim fakat son 8 aydır düzenli bir şekilde kontrollere gidiyorum ve depakin, lithuril gibi ilaçlarımı kullanıyorum, en son askerlikten muaf tutuldum. Sizce iş olanakları için bu rapora başvurmalı mıyım, başvurursam alabilir miyim, alamayacaksam uğraşmayayım çünkü para ve zaman alıyor. Herkese şifa diliyorum.

rapor alabilriin tabii hemde sürekli daha önceden sigortan var mı bilmiorum ama eğiitm durumnu yazmamışsın en az %45 alırsın rapor başvurmanı tavsiye ederim memurluk sınavlarına dahi girebilirsin

DJ_BORAN

Merhaba, üniversite mezunuyum, önceden 1 sene kadar sigortam var. Bu aralar kendimde güç gördüğüm bir gün hastaneye gidip başvuracağım bakalım ne olacak.

Bipolar hastalığa neden farklı sürelerde rapor veriliyor?

bipolar hastalıklık süreğen yani yaşam boyu bir hastalık sağlık kurulu bazen 1 yıllık bazen 2 yıllık süreli rapor veriyor nedenki?

Maksat gıcıklık olsun işte. :)

Bipolar bozukluk sürekli olmasına rağmen neden süreli rapor verilmektedir?

Tedaviile işlevselliği kısmen düzelir deyyip %40 rapor veriyorlar süreli ama doktorlara kalırsa bipolar hayat boyu süreğen bir hastalık neden sağlık kurulu sürekli rapor vermiyor her iki senede tekrar kurula gitmek gerekiyor?

Ben vergi indiriminide raporumuda sürekli aldım 2013 te sana Nasıl vermemişler merak ettim

2 senelik %40 rapor verdiler, tedavi olduğum hastaneye gittiğim için hiçbir belge istemediler, kurulda da herhangi bir şey sormadan raporu verdiler.

Bana da "tedaviyle kısmen düzelir" ibaresi adı altında %40 oranında rapor verildi ama "1 yıl sonra gel" denildi. Raporu alalı da bugün tam 1 hafta oldu.

benim arkadaş b,polar ve 2 yıl süreli ALdı

Bipolar rahatsızlığı olanlara neden 2 yıl süreli rapor verilir kiş!?

bipolar hastalık hayat boyu süreğen bir hastalıksa sağlık kurulunda neden psikiyatri doktoru iki yıl süreli rapor veriyor nedeni nedir?

ben de yüzde kırk bir yıl süreli rapor aldım.bipolar bozukluk. bu rapor süresize sonradan çevrilecek mi. bir kaç yenilemeden sonra. acaba o şekilde mi işliyor.

Arkadaslar bende bipolar obsesyonal ve aksiyete yaziyor ilac raporunda ben yuzde kac rapor alirim 10 yildir ilac kullaniyorumbilen arkadaslar yazsin

bipolar rapor

bipolar hastasıyım heyete girdin 2yıl süreli %40 rapor verdiler bipolar hayat boyu süreğen bir hastalık olmasına rağmen neden sürekli rapor vermiyorlar?

ben sürekli % 70 özür oranı aldım, 35 yıldır bipolar hastasıyım, tedaviyle işlevselliği düzelmeyen, yazdılar, malulen emeklilik için başvurdum, bekliyorum sonucu, buradan paylaşacağım sonucu.

bipolar sürekli yazmaları için % 60 ve yukarısı için hastalığın kaç yıl olduğuna, yaşa ve gelişim sürecine bakıyorlar, kronik bir hastalık olması bir şeyi değiştirmiyor, belki de tedavi başarılı olacak, herkesin durumu farklı...

Üst Alt