Lise mezunuyum,ünv terk hastalıktan dolayı.
2004 intihar teşebbüsü var ve 2006da bipolar bozukluk teşhişi konuldu,
sanırım lise çağlarından beri var pek anlamadım.totelde 11 yıllık gözüküyorum ama
öncesi var sanırım,o zamanlar doktorlar pek izah etmediler.
bıraktım ilaçları 2yıl sonra nüksetti,2010dan beri düzenli kullanmama ragmen
ilaçları 5kez maniden hastaneye yattım.toplamda 8-9kez kısa süreli yatmışımdır.
kpssye 3 kez girdim 58,65,67puan aldım hastalık dikkat eksikliği,konsantrasyon eksiliği,baş agrıları,
çabuk unutma,hafıza sorunları,sersemlik,isteksizlik,dikkatsizlik vs. yan etkiler yarattı.kısa süreli çalıştım hep manide.
sanırım bipolar tip1 miş bendeki.Mukayesede eksiklikler yaşıyorum,neden bilmiyorum.Okulda başarılı olmama
ragmen şimdi daha farklı anlıyorum.Ailem elin ayağın tutuyor diyor ama,bazen yavaş hareket etme,yanlızlaşma,
asosyal olma,isteksizlik,yada tam tersi duygular yaşıyorum;her şeyi yapabileceğimi sanıyorum.12 senede 1,5 yıl
sigorta primim yatmış,12-13 iş değiştirmişim.doktor dün engelli raporu alabilir miyim dediğimde sen iyisin rapor almak için diyor
ama heyet için Eğitim araştırma hastanesine başvuru yapabilirsin dedi,hiç yardımcı olmadı.sorduğun bir şikayetin var mı ,ilaç yaz gönder oluyor.Bu arada facebookta bir grup yönetici bipolar grubunda prim az yazmış sen maulen emekli olamazsın demişti.