Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar Bozukluk ile askerlik muafiyeti ve ardından gelen kati rapor süreci..?

terry28

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba.Ben bipolar bozukluktan muaf oldum.Fakat bazı okuduklarım beni korkuttu.Bu kati raporun yani onayın gelmesi çok mu zor?Bipolardan muaf olup kati raporu gelen var mı acaba?Yani kararın bozulup onay almama ihtimali nedir bunu merak ediyorum.

terry28 Kardeş bana da özelden mesaj atmışsın bugün e-devletten baktım benimkine onay verilmiş önceden onay bekleme yazıyordu.

Bipolar teşhisi var yeşil kartlıyım ne yapabilirim

yex doktorundan yazı al bipolar teşhisiyle tedavi gördüğüne ve hangi ilaçları kullandığına dair.ilaç dökümünü al eczaneden.varsa raporlarını götür.gir heyete.

Para ödermiyim heyete

Askerlikte sıkıntımız var ehliyet sıkıntımız var

yex ödemezsin.askerlik şubesine gidince hasta olduğunu söyle onlar sevkeder.

bildiğimnm kadarıyla kati raporun gelmesi uzun sürüyorty sadece öğrendiğim kadarıyla hastalığınızla ilgili bir kod veya tanı yanlışı yapılmadıysa onaylanırt sadece prosedür diyolart bende gözümden dolayı muaf oldum ön raporu alalı 2 ay oldu kati rapor hala gelmedi bazı arkadaslarımızın 10 aydır gelmemiş halaai, uzun sürebiliyor ama yoğunluktan diyolar ve kod//tanı yanlıslıgı yoksa onay işlemlerii sadece prosedür diyorlar bildiklerm bu kadart daha fazla bilgisi olan arkadaslarımızın yorum yapması iyi olur

terry28 rica ederimn , farkettiğimn kadarıyla sitenin bu konulardaa en bilgilisi OturanBoğa müsait zamanında bizi bilgilendirebilirse kati raport hakkında sevinirzzx

OturanBoğa peki onay almak çok mu zor?sitede bir şizofreni hastasının dönmüş kararı?bu da beni korkuttu.

terry28

Yok yok, heyet raporu %99 onaylanır zaten. Kati rapor daha ziyade şekilsel bir değerlendirmedir, bariz bir hata yoksa esasa girilmez.

OturanBoğa çok teşekkürler abi.Allah razı olsun
OturanBoğa abi onay mercii raporu hastaneye iade edebilir,tekrar kod isteyebilir,kontrol muayenesine gönderebilir,hastaneye düzelttirebilir diyorlar.bunlar doğru mu?

terry28

yüzde 1 de olsa ihtimaldir, ama bu gerçekten çok çok istisnadır. Düşünme bile...

OturanBoğa normalde aklımda yoktu bunlar abi.ama forumdan bir şizofreni hastasının raporunun döndüğünü görünce korktum.

Üst Alt